ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Η χιουμοριστική ανάκριση του Μαυροπάνου από την Άρσεναλ

Arsenal's Laurent Koscielny attends a training session with teammates at London Colney, Wednesday Feb. 21, 2018. (Adam Davy/PA via AP)
Arsenal's Laurent Koscielny attends a training session with teammates at London Colney, Wednesday Feb. 21, 2018. (Adam Davy/PA via AP) AP IMAGES

Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος λίγες ώρες μετά το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Άρσεναλ άνοιξε το κινητό του για χάρη των οπαδών των "κανονιέρηδων" και μοιράστηκε στιγμές της καθημερινότητας του. (VIDEO)

Μια άκρως διασκεδαστική και ξεχωριστή συνέντευξη από τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο πήρε το κανάλι της Άρσεναλ στο youtube θέλοντας να παρουσιάσει τη καθημερινότητα του Έλληνα στόπερ στους οπαδούς των "κανονιέρηδων".

Όλα αυτά λίγες μόλις ώρες μετά το επίσημο ντεμπούτο του Μαυροπάνου με τη φανέλα της Άρσεναλ κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στη συνέντευξη ο Μαυροπάνος... άνοιξε το κινητό του για τους φίλους της Άρσεναλ και απάντησε σε καθημερινές ερωτήσεις, όπως ποιο ήταν το τελευταίο μήνυμα που έστειλε και σε ποιον; Ποια είναι η τελευταία φωτογραφία που έστειλε; Ποιο τραγούδι άκουσε τελευταίο; Ποια emoji χρησιμοποιεί περισσότερο; Σε ποιο γκρουπ στο κινητό του είναι μέλος.

Εκπληκτικές είναι και οι απαντήσεις του Μαυροπάνου που δεν φοβάται και ο ίδιος να "τσαλακωθεί" δείχνοντας φωτογραφίες και το κινητό του στην κάμερα της Arsenal. Και όλα αυτά με τον Έλληνα στόπερ να απαντάει στα Ελληνικά.

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη του Έλληνα στόπερ:

PHOTO CREDITS: Adam Davy/PA via AP

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ