ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Η Βίλεμ αγόρασε τον Παυλίδη από την Μπόχουμ

Η Βίλεμ αγόρασε τον Παυλίδη από την Μπόχουμ

Η ολλανδική Βίλεμ κάλυψε τη ρήτρα του Βαγγέλη Παυλίδη και τον αγόρασε από την Μπόχουμ, η οποία τον είχε παραχωρήσει δανεικό τον Ιανουάριο του 2019.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης φαίνεται ότι ικανοποίησε τους ανθρώπους της Βίλεμ, οι οποίοι θέλουν να παραμείνει στο Τίλμπουργκ. Έτσι, κάλυψαν τη ρήτρα του και τον έκανα αποκλειστικά δικό τους από την Μπόχουμ.

Η γερμανική ομάδα είχε δανείσει τον 20χρονο επιθετικό στους Ολλανδούς τον Ιανουάριο του 2019 και εκ τότε έχει σημειώσει σημαντικές εμφανίσεις. Σε 14 παιχνίδια με τη φανέλα της Βίλεμ έχει πετύχει 4 γκολ, ενώ έχει μοιράσει 5 ασίστ.

Η Μπόχουμ αποφάσισε να προχωρήσει σε ένα μεγάλο βήμα, αφού είχε στην κατοχή του τον Παυλίδη από το 2015 όταν την πήρε στη Γερμανία σε ηλικία 16 χρονών από την Ακαδημία της Θεσσαλονίκης, Μπέμπηδες 2000. Από κει και πέρα, είχε συμμετοχές με τις μικρές ομάδες της Μπόχουμ, ενώ έχει αγωνιστεί και σε 4 παιχνίδια στην Bundesliga 2 με την ανδρική ομάδα.

Έτσι, λοιπόν, ο Παυλίδης θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο πλάι του Μάριου Βρουσάι, ο οποίος παίζει δανεικός στη Βίλεμ από τον Ολυμπιακό. Οι δύο τους δημιουργούν ένα πολύ καλό νεανικό δίδυμο στην επίθεση των Ολλανδών. Οι δύο Έλληνες έχουν ραντεβού με την ιστορία, αφού θα αντιμετωπίσουν στον τελικό του Κυπέλλου τον Άγιαξ, που έχει τρελάνει τους πάντες στην Ευρώπη και θα δώσει τη δική της μάχη στα ημιτελικά του Champions League την Τρίτη (30/4) κόντρα στην Τότεναμ.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2022 και δήλωσε: "Εξαιτίας του τιμ και των παικτών νιώθω άνετα στη Βίλεμ από την πρώτη μέρα. Ελπίζω στα επόμενα παιχνίδια να πετύχουμε τους στόχους μας και να προκριθούμε στην Ευρώπη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πάει "Καμπ Νόου" ο Σιδηρόπουλος
Τότεναμ - Άγιαξ: Οι Ολλανδοί προλογίζουν τη μάχη με καταπληκτικό video
TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ