ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Η Σπόρτινγκ κατηγορεί τον Σάμαρη ότι επιτέθηκε σε παίκτη της Πόρτο!

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας φέρεται να έχει κάνει καταγγελία στην πορτογαλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου για τη συμπεριφορά του Ανδρέα Σάμαρη στο πρόσφατο Μπενφίκα - Πόρτο. Ποιοι άλλοι συμπεριλαμβάνονται σε αυτήν και τι αναφέρει το χαρακτηριστικό πρωτοσέλιδο της "A Bola".

Σύμφωνα με τα πορτογαλικά ΜΜΕ, η Πόρτο έχει προχωρήσει σε καταγγελία προς την ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Πορτογαλίας (FPF), λόγω (και) της συμπεριφοράς του Ανδρέα Σάμαρη στο πρόσφατο ντέρμπι ανάμεσα σε Μπενφίκα και Πόρτο στο "Da Luz" (1-1).

Συγκεκριμένα, υποστηρίζεται πως ο Έλληνας μέσος επιτέθηκε στον Αλέξ Τέλες περίπου τρία λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα, ενώ αναφέρεται πως η τιμωρία του 27χρονου μπορεί να είναι από μία, έως και δέκα αγωνιστικές (!), εφόσον η FPF κρίνει βάσιμη την καταγγελία.

Πάντως στην Πορτογαλία τα φώτα της δημοσιότητας τραβά πολύ περισσότερο ένα άλλο κομμάτι της καταγγελίας, το οποίο μιλά για επίθεση του Zόνας στον προπονητή των "δράκων", Νούνο Εσπίριτο Σάντο, και είναι πιθανό να έχει ως συνέπεια τιμωρία από δύο μήνες μέχρι και δύο χρόνια στον Βραζιλιάνο επιθετικό!

Σαφώς και το διάστημα των δύο ετών ακούγεται τραβηγμένο, όμως ακόμη κι αν ισχύσει το σενάριο που περιλαμβάνει τιμωρία μερικών μηνών, θα πρόκειται για ένα τεράστιο πλήγμα για την πρωταθλήτρια Πορτογαλίας.

Ο κίνδυνος είναι ορατός και για τον προπονητή της Μπενφίκα, Ρουί Βιτόρια και για δυο διοικητικά στελέχη της, εξαιτίας δηλώσεών τους στο πρόσφατο παρελθόν.

Η "A Bola" αναφέρει χαρακτηριστικά στο σημερινό πρωτοσέλιδό της: "Αντεπίθεση της Σπόρτινγκ".

Η Σπόρτινγκ κατηγορεί τον Σάμαρη ότι επιτέθηκε σε παίκτη της Πόρτο!
TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ