ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Η Ρόμα προτείνει νέο συμβόλαιο στον Μανωλά με ρήτρα 50.000.000 ευρώ!

Roma's Kostas Manolas, left, and Lorenzo Pellegrini celebrate their side's 3-1 win at the end of the Serie A soccer match between Roma and Lazio, at the Rome Olympic Stadium, Saturday, Sept. 29, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini)
Roma's Kostas Manolas, left, and Lorenzo Pellegrini celebrate their side's 3-1 win at the end of the Serie A soccer match between Roma and Lazio, at the Rome Olympic Stadium, Saturday, Sept. 29, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini) AP

Η Ρόμα φοβάται ότι κάποια ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι θα πληρώσει τη ρήτρα των 36.000.000 ευρώ για τον Κώστα Μανωλά και ετοιμάζεται να προτείνει επέκταση στον 27χρονο Έλληνα αμυντικό είτε χωρίς ρήτρα, είτε με την τωρινή αυξημένη κατά 14.000.000 ευρώ.

Καταφέρνει να διασώζεται από τη γενικότερα μέτρια χρονιά της Ρόμα ( στην έκτη θέση της Serie A, αποκλεισμός από το Coppa Italia). Ο 27χρονος Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός, Κώστας Μανωλάς, ο οποίος αγωνίστηκε σ την εντός έδρας νίκη (2-1) επί της Πόρτο για την πρώτη μεταξύ των δύο ομάδων αναμέτρηση στο πλαίσιο των 16 του Champions League, πάντα έχει μνηστήρες πρόθυμους να κάνουν κίνηση για την απόκτησή του.

Η διοίκηση της ομάδας της ιταλικής πρωτεύουσας φοβάται ότι στην ερχόμενη (θερινή) μεταγραφική περίοδο θα βρεθεί κάποια ομάδα να καταβάλει το ποσό των 36.000.000 ευρώ, το οποίο αντιστοιχεί στη ρήτρα που προβλέπεται στο τωρινό συμβόλαιό του (διάρκειας μέχρι το 2022).

Οι υποψίες των "τζαλορόσι" στρέφονται στη Γιουβέντους και την Μπάγερν. Γι' αυτό κι ο τεχνικός διευθυντής της Ρόμα ετοιμάζεται να προτείνει νέο συμβόλαιο στον Ναξιώτη στόπερ. Πρόθεση του Ισπανού είναι να μην υπάρχει ρήτρα ή αν υπάρχει αυτή να είναι η τωρινή αυξημένη κατά 14.000.000 ευρώ. Δηλαδή, ν' ανέλθει στα 60.000.000 ευρώ.

Ασφαλώς και ρόλο σ' αυτό παίζει, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, η εκπροσώπηση του Μανωλά από τον πανίσχυρο ατζέντη, Μίνο Ραϊόλα.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ