ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Η Ρόμα μιλάει με Μανωλά για νέο συμβόλαιο

Foto Alfredo Falcone - LaPresse
26/09/2015 Roma ( Italia)
Sport Calcio
Roma - Carpi
Campionato di Calcio Serie A Tim 2015 2016 - Stadio Olimpico di Roma
Nella foto:esultanza manolas

Photo Alfredo Falcone - LaPresse
26/09/2015 Roma (Italy)
Sport Soccer
Roma - Carpi
Italian Football Championship League A Tim 2015 2016 - Olimpico Stadium of Roma
In the pic:manolas celebrates
Foto Alfredo Falcone - LaPresse 26/09/2015 Roma ( Italia) Sport Calcio Roma - Carpi Campionato di Calcio Serie A Tim 2015 2016 - Stadio Olimpico di Roma Nella foto:esultanza manolas Photo Alfredo Falcone - LaPresse 26/09/2015 Roma (Italy) Sport Soccer Roma - Carpi Italian Football Championship League A Tim 2015 2016 - Olimpico Stadium of Roma In the pic:manolas celebrates LAPRESSE

Στην αποκάλυψη ότι οι άνθρωποι της Ρόμα έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με τον Ιταλό μάνατζερ του Κώστα Μανωλά για να υπογράψει νέο συμβόλαιο μέχρι το 2020 προχώρησε ιταλικό μέσο. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο Κώστας Μανωλάς αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της Ρόμα από το καλοκαίρι του 2014 που έφυγε από τον Ολυμπιακό για να μετακομίσει στη Serie A και η διοίκηση των Ρωμαίων δεν θέλει με τίποτα να χάσει τον Έλληνα διεθνή κεντρικό αμυντικό.

Σύμφωνα μάλιστα με σημερινό δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας "Il Tempo" έχουν ήδη γίνει οι πρώτες επαφές ώστε να επεκταθεί το συμβόλαιό του (το υπάρχον λήγει το 2019) μέχρι το 2020 με καλύτερους οικονομικούς όρους και να αποφευχθεί το σενάριο "αρπαγής" του από ομάδα του εξωτερικού.

"Η Ευρώπη καλεί, η Ρόμα δεν παραδίνεται. Μάλιστα αντεπιτίθεται. Αν δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στη στρατηγική που έχει ήδη σχεδιαστεί, ο Μανωλάς δεν θα μετακινηθεί από την Τριγκόρια.

Τις τελευταίες ημέρες ο Σαμπατίνι (σ.σ. αθλητικός διευθυντής της Ρόμα) άρχισε να ασχολείται με το θέμα της ανανέωσης συναντώντας τον Ιταλό μάνατζερ του αμυντικού, ο οποίος αποτελεί αντικείμενο επιθυμίας τουλαχιστον 3 συλλόγων σε Αγγλία (Τσέλσι, Άρσεναλ) και Ισπανία.

Η Ρόμα μιλάει με Μανωλά για νέο συμβόλαιο

Έχοντας απορρίψει τις πρώτες κρούσεις το περασμένο καλοκαίρι, η πρόθεση της διοίκησης είναι να διαπραγματευτεί με τον 24χρονο, που αποτελεί την κολώνα της τζαλορόσα άμυνας.

Για αυτό το λόγο μέχρι το τέλος της σεζόν οι δύο πλευρές θα προσπαθήσουν να καταλήξουν σε μία συμφωνία για την αναπροσαρμογή όσον αφορά στο κασέ του παίκτη που είναι τώρα λίγο πάνω από 1.500.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένων και των μπόνους).

Η Ρόμα είναι έτοιμη να επεκτείνει το συμβόλαιο μέχρι το 2020 αποδεχόμενη τις αξιώσεις του μάνατζέρ του όσον αφορά σε αύξηση στο κασέ του", αναφέρει χαρακτηριστικα το δημοσίευμα, προσθέτοντας ότι η Ρόμα θα δυσκολευτεί πάρα πολύ να βρει αντικαταστάτη του Μανωλά που να είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Έλληνα άσο.

"Το χτίσιμο της Ρόμα του μέλλοντος περνάει αναπόφευκτα από την παραμονή του Μανωλά για να μην ακολουθήσει και αυτός τον ίδιο δρόμο με τους Μπενατιά και Μαρκίνιος", καταλήγει το σχετικό κείμενο.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ