ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Η Ρίο Άβε προανήγγειλε τον Καραμάνο με "Ζορμπά"!

Η Ρίο Άβε προανήγγειλε τον Καραμάνο με "Ζορμπά"!

Ο Τάσος Καραμάνος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρίο Άβε και η ομάδα της Βίλα ντο Κόντε προανήγγειλε την απόκτησή του μέσω ενός video με τον Άντονι Κουίν στον "Ζορμπά". (video)

Η επόμενη σεζόν θα βρει τον Τάσο Καραμάνο και πάλι στην Πορτογαλία, καθώς από την Πέμπτη (13/7) ενημερωθήκατε ότι ο 27χρονος επιθετικός έχει έρθει σε συμφωνία με τη Ρίο Άβε, η οποία στο πρωτάθλημα της Primeira Liga που ολοκληρώθηκε κατέλαβε την 7η θέση.

Η ομάδα της Βίλα ντο Κόντε προανήγγειλε την απόκτηση του Έλληνα μέσω ενός video που δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook.

"Αύριο, θα μιλήσουμε ελληνικά; Δεν υπάρχει πρόβλημα, μιλάμε όλοι την ίδια γλώσσα γιατί το ποδόσφαιρο είναι παγκόσμιο. Τα λέμε αύριο", ήταν το μήνυμα που συνόδευσε το video.

Σε αυτό προβάλλεται απόσπασμα από την ταινία του Μιχάλη Κακογιάννη, "Ζορμπάς", με πορτογαλική φωνή (δημοφιλής πρακτική στην Ιβηρική η μεταγλώττιση) και... συρτάκι.

Η Ρίο Άβε καλοσωρίζει τον 27χρονο σε ελληνικά και πορτογαλικά και "βαφτίζει" το video "Tasos o grego" (Τάσος ο Έλληνας κατά το "Zorbas the Greek") προαναγγέλλοντας την προβολή του για τη σεζόν 2017/18.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ VIDEO ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ:

Ο Αθηναίος φορ έπαιζε πέρυσι στην Φεϊρένσε, με την οποία κατέγραψε 36 συμμετοχές, επτά γκολ και 2 ασίστ σε 2.647 λεπτά συμμετοχής (η ομάδα του τερμάτισε 8η, ένα βαθμό πίσω από την επικείμενη ομάδα του). Στη Ρίο Άβε αναμένεται να παραχωρηθεί ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, ενώ στο συμβόλαιο θα μπει οψιόν αγοράς, που ενδέχεται να φτάνει το 1,5 εκατ. ευρώ.

Οι συζητήσεις με τη Ρίο Άβε είναι σε προχωρημένο στάδιο και την Παρασκευή (14/7) θα επισημοποιηθεί το deal. Ο Καραμάνος ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ασπρόπυργο. Εν συνεχεία πέρασε από τον Αστέρα Μαγούλας, ενώ το 2011 έκανε το άλμα, παίρνοντας μεταγραφή στη Super League, στον Ατρόμητο. Το 2014 υπέγραψε στον Ολυμπιακό, αλλά έμεινε στον Ατρόμητο ως δανεικός.

Το 2015-2016 έπαιξε στον Πανιώνιο (36 συμμετοχές, 6 γκολ) για να ακολουθήσει η πορτογαλική Φεϊρένσε. Το όνομα του Καραμένου συνδέθηκε και με την Γκιμαράες.

Photo credits: Feirense oficial

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ