ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Η πανέξυπνη κίνηση του Σάμαρη που γλίτωσε την Μπενφίκα από γκολ

Η πανέξυπνη κίνηση του Σάμαρη που γλίτωσε την Μπενφίκα από γκολ

Ο Ανδρέας Σάμαρης ήταν αυτός που σταμάτησε με μία ευφυέστατη κίνηση, ενώ οι συμπαίκτες του πανηγύριζαν, τη Σετούμπαλ να κάνει τη σέντρα κι ενδεχομένως να ισοφαρίσει την Μπενφίκα.

Η Μπενφίκα νίκησε 4-2 τη Βιτόρια Σετούμπαλ στο "Εστάδιο ντα Λουζ" και συνεχίζει στην κορυφή της Primeira Liga, υπερτερώντας στην ισοβαθμία της Πόρτο.

Οι "αετοί" άνοιξαν το σκορ με τον Ράφα Σίλβα λίγο πριν συμπληρωθεί ενάμιση λεπτό μετά από την έναρξη της αναμέτρησης. Μετά το γκολ ο σκόρερ με τους συμπαίκτες του (συμπεριλαμβανομένου του Οδυσσέα Βλαχοδήμου) έτρεξαν και πανηγύρισαν έξαλλα με τους αναπληρωματικούς και το τεχνικό επιτελείο.

Μόνον ένας έμεινε στον αγωνιστικό χώρο. Αυτός ήταν ο 29χρονος Έλληνας διεθνής μέσος της ομάδας της Λισαβόνας, Ανδρέας Σάμαρης. Γιατί, όμως, ο Σάμαρης δεν πήγε να πανηγυρίσει με όλη την υπόλοιπη ομάδα;

Αντιλήφθηκε ότι οι φιλοξενούμενοι επιχείρησαν να κάνουν γρήγορα τη σέντρα. Γι' αυτό και κάθισε στο μισό του γηπέδου που "ανήκε" στη Βιτόρια Σετούμπαλ και δεν τους έδωσε τη δυνατότητα να κάνουν γρήγορα τη σέντρα και ενδεχομένως να ισοφαρίσουν, καθώς δεν θα υπήρχε... άμυνα (όπως βλέπετε και στη φωτογραφία ο Βλαχοδήμος μόλις επέστρεψε στην εστία του)

Σύμφωνα με τον κανονισμό του πορτογαλικού (κι όχι μόνο) ποδοσφαίρου για να εκτελεστεί η σέντρα θα πρέπει όλοι οι παίκτες να βρίσκονται στο δικό τους μισό του γηπέδου.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ