ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Η Ντινάμο Μόσχας νέος μνηστήρας για τον Σάμαρη

Benfica's Samaris, celebrates after scoring his team's second goal against Moreirense during a Portuguese league soccer match at Benfica's Luz stadium in Lisbon, Saturday, Aug. 29, 2015. (AP Photo/Steven Governo)
Benfica's Samaris, celebrates after scoring his team's second goal against Moreirense during a Portuguese league soccer match at Benfica's Luz stadium in Lisbon, Saturday, Aug. 29, 2015. (AP Photo/Steven Governo) AP PHOTO/STEVEN GOVERNO

Η Ντινάμο Μόσχας έχει καταθέσει σύμφωνα με τη "Record" πρόταση στον 29χρονο διεθνή μέσο, Ανδρέα Σάμαρη, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Μπενφίκα σε ένα μήνα.

Μετά τις Νιούκαστλ και Χετέφε, άλλος ένας μνηστήρας προστέθηκε στη διεκδίκηση του Ανδρέα Σάμαρη. Ο 29χρονος Έλληνας διεθνής μέσος μένει ελεύθερος από την Μπενφίκα, καθώς το συμβόλαιό του εκπνέει σε ένα μήνα (Ιούνιος 2019) και η οικονομική διαφορά με τους αετούς της πορτογαλικής πρωτεύουσας δεν έχει "γεφυρωθεί".

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Record", την Τετάρτη (8/5), η Ντινάμο Μόσχας έχει καταθέσει πρόταση στον Πατρινό αμυντικό χαφ. Οι Ρώσοι προσφέρουν απολαβές, τις οποίες σίγουρα δεν μπορεί (δεν αναφέρεται το ακριβές ποσό) να "χτυπήσει" η Μπενφίκα.

Απεσταλμένος της Νιούκαστλ, σύμφωνα πάντα με τον πορτογαλικό Τύπο, βρέθηκε τις προηγούμενης ημέρες στη Λισαβόνα και παρακολούθησε από κοντά το ματς της Μπενφίκα με την Πορτιμονένσε, στο οποίο αγωνίστηκε ο Σάμαρης.

Τις τελευταίες ημέρες το όνομά του ενεπλάκη και στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ. Το βέβαιο είναι ότι κάθε μέρα που περνά τον φέρνει πιο κοντά στο τέλος της θητείας του στην Μπενφίκα σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από τη χώρα της Ιβηρικής. Ο Σάμαρης μετακινήθηκε από τον Ολυμπιακό στους αετούς της πορτογαλικής πρωτεύουσας αντί 10.000.000 ευρώ το καλοκαίρι του 2014.

Photo credits: AP Images

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ