ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Η Νιούκαστλ επανέρχεται με βελτιωμένη πρόταση για Σάμαρη

Benfica's Samaris, celebrates after scoring his team's second goal against Moreirense during a Portuguese league soccer match at Benfica's Luz stadium in Lisbon, Saturday, Aug. 29, 2015. (AP Photo/Steven Governo)
Benfica's Samaris, celebrates after scoring his team's second goal against Moreirense during a Portuguese league soccer match at Benfica's Luz stadium in Lisbon, Saturday, Aug. 29, 2015. (AP Photo/Steven Governo) AP

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "O' Jogo", η Νιούκαστλ πρόκειται να επανέλθει με νέα βελτιωμένη πρόταση για την αγορά του Ανδρέα Σάμαρη απ' την Μπενφίκα, η οποία θα πλησιάζει στις απαιτήσεις της πορτογαλικής ομάδας.

Ο Ανδρέας Σάμαρης πολύ δύσκολα θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στην Μπενφίκα, αφού ήδη αρκετοί σύλλογοι απ' το αγγλικό πρωτάθλημα έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, ενώ και οι διοικούντες την πορτογαλική ομάδα δεν είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησής του.

Πιο ζωηρό ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχει δείξει η Νιούκαστλ, η οποία επέστρεψε στην Premier League, ύστερα από μία σεζόν στην Championship, θέλοντας να πρωταγωνιστεί τη νέα χρονιά, με τον Ράφα Μπενίτεθ στον πάγκο της. Η πρώτη πρόταση των διοικούντων τις "καρακάξες", ύψους 15.000.000 ευρώ, απορρίφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες απ' τους "Αετούς της Λισαβόνας".

Όμως, σύμφωνα με δημοσίευμα της " O' Jogo", η αγγλική ομάδα πρόκειται να επανέλθει σύντομα με νέα βελτιωμένη πρόταση, η οποία θα πλησιάζει τις οικονομικές απαιτήσεις των ανθρώπων της Μπενφίκα, δηλαδή περίπου στα 20.000.000 ευρώ. Σε περίπτωση που το deal ολοκληρωθεί, τότε ο Σάμαρης θα γίνει η πιο ακριβή μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή στην ιστορία.

Τη φετινή σεζόν ο 28χρονος μέσος πραγματοποίησε 32 συμμετοχές με τη φανέλα της Μπενφίκα, τις περισσότερες ως αλλαγή, μοιράζοντας και δύο ασίστ. Θυμίζουμε πως οι Πορτογάλοι τον είχαν αποκτήσει το καλοκαίρι του 2014 έναντι 10.000.000 ευρώ απ' τον Ολυμπιακό.

Photo Credits: AP Photo/Steven Governo

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ