ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Η Λεγκανές ανέβασε την προσφορά της για Σιόβα

Real Madrid's Marco Asensio vies for the ball with Leganes' Dimitrios Siovas, left, during a Spanish La Liga soccer match between Leganes and Real Madrid at the Butarque stadium in Madrid, Wednesday, April 5, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Σιόβας AP

Η Λεγκανές ανέβασε την προσφορά της στον Ολυμπιακό για τον Δημήτρη Σιόβα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sport24.gr, και η μεταγραφή του διεθνούς στόπερ στους Ισπανούς είναι σε καλό δρόμο.

Οι διαπραγματεύσεις της Λεγκανές με τον Ολυμπιακό για τον Δημήτρη Σιόβα είναι σε καλό δρόμο. Πληροφορίες του Sport24.gr από την Ισπανία αναφέρουν πως οι Ίβηρες έχουν ανεβάσει την προσφορά τους για τον Δραμινό κεντρικό αμυντικό και από τα 2 εκατ. ευρώ που έδιναν αρχικά, τώρα η πρότασή τους φτάνει κοντά στα 3.

Αυτό σημαίνει ότι οι "ερυθρόλευκοι" δύσκολα θα πουν "όχι" και εκτός απροόπτου το deal θα ολοκληρωθεί. Οι "πεπινέρος" θα αγοράσουν τον 28χρονο στόπερ, με τον οποίο άλλωστε έχουν συμφωνήσει για τετραετές συμβόλαιο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σιόβας πήγε στη Λεγκανές στο δεύτερο μισό της σεζόν που ολοκληρώθηκε και κατέγραψε 16 συμμετοχές (είχε και 1 γκολ). Η ομάδα του κατάφερε να μείνει στην Primera Division, τερματίζοντας στην 17η θέση.

(AP Photo/Francisco Seco)

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ