ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Η Καϊσέρισπορ παρουσίασε τον Κολοβέτσιο

Η Καϊσέρισπορ παρουσίασε τον Κολοβέτσιο

Μετά τον Παναθηναϊκό που ανακοίνωσε το πρωί της Τρίτης (15/9) την παραχώρηση του Δημήτρη Κολοβέτσιου στην Καϊσέρισπορ, ακολούθησε το μεσημέρι η επίσημη παρουσίαση του Λαρισαίου αμυντικού από την τουρκική ομάδα. Πώς αποχαιρέτησε ο ίδιος το τριφύλλι.

Ο Λαρισαίος πρώην στόπερ του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Κολοβέτσιος, έσπασε το συμβόλαιό του με τους πράσινους και πλέον θα συνεχίσει την καριέρα του για τα δύο επόμενα χρόνια στην Τουρκία, υπογράφοντας έως το 2022 με την Καϊσέρισπορ.

Η ομάδα της Καισάρειας μάλιστα, παρουσίασε τον 28χρονο αμυντικό, μαζί με τα υπόλοιπα αποκτήματά της, σε μία τελετή που πραγματοποιήθηκε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, παρουσία της προέδρου του συλλόγου κας Μπερνά Γκοζμπασί και των υπολοίπων μελών της διοίκησης.

Οι Τούρκοι είχαν συμφωνήσει εδώ και περίπου 20 μέρες τόσο με τον Παναθηναϊκό (θα κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης 30%), όσο και με τον Κολοβέτσιο, αλλά και τους υπόλοιπους παίκτες που απέκτησαν, όμως έπρεπε να περιμένουν για ένα διάστημα για να αρθεί οριστικά η ποινή απαγόρευσης μεταγραφών που τους είχε επιβληθεί την περσινή σεζόν, για παραβάσεις στον κανονισμό αδειοδότησης.

Το όλο ζήτημα τακτοποιήθηκε χθες (Δευτέρα (14/9) και την Τρίτη, ο Λαρισαίος πρώην αμυντικός του Παναθηναϊκού φόρεσε τη φανέλα της νέας ομάδας του και υπέγραψε το συμβόλαιό του.

Μαζί του η Καϊσερίσπορ ανακοίνωσε και τους Άαρον Λένον, Χάρισον Μανζαλά, Γιό Ακά, Ντάνιελ Αβραμόφσκι, Τζόζεφ Αταμά, Ιχάν Ντεπέ, Μουγκντάτ Τσελίκ, Βιλφρέντ Κανγκά.

Ο Κολοβέτσιος αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στην τουρκική SuperLig το Σάββατο (19/9), παίζοντας κόντρα στην Αλάνιασπορ των Τάσου Μπακασέτα και Γιώργου Τζαβέλλα.

"ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΟΥ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ"

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος αποχαιρέτησε μέσα από τα social media τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι το τριφύλλι αποτέλεσε σταθμό στην ποδοσφαιρική του καριέρα ευχαριστώντας τη διοίκηση και τα μέλη της ομάδας.

"Η τριετής πορεία μου στην ομάδα του Παναθηναϊκού αποτέλεσε αναμφίβολα σταθμό στην καριέρα μου. Ο πρόεδρος η διοίκηση καθώς και τα μέλη της στάθηκαν στο πλευρό μου με απόλυτο επαγγελματισμό σε κάθε μου βήμα. Η ψυχή και το συναίσθημα που εισέπραξα από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού με συνόδευαν και μου έδιναν παλμό ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές.

Η συναδελφικότητα και η αγάπη των συμπαικτών μου έκαναν αυτό το ταξίδι αξέχαστο και μοναδικό. Είναι λίγο το ευχαριστώ σε όλους αυτούς τους ανθρώπους,τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη μου για την άψογη συνεργασία και τις εμπειρίες που έχω αποκομίσει από αυτή. Εύχομαι ολόψυχα στον Παναθηναϊκό καλή συνέχεια με πολλές επιτυχίες", ήταν το περιεχόμενο της ανάρτησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στην Καϊσέρισπορ ο Κολοβέτσιος
TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ