ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Η Εσπανιόλ θέλει τον Σάμαρη

Benfica's Samaris, celebrates after scoring his team's second goal against Moreirense during a Portuguese league soccer match at Benfica's Luz stadium in Lisbon, Saturday, Aug. 29, 2015. (AP Photo/Steven Governo)
samaris (AP Photo/Steven Governo) AP

Η Εσπανιόλ εξετάζει την απόκτηση του Ανδρέα Σάμαρη από την Μπενφίκα ως αντάλλαγμα στο deal για τον Ααρόν Μαρτίν, ο οποίος θα πωληθεί από την ομάδα της Βαρκελώνης σε αυτή τη Λισαβόνας.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος παρουσιάστηκε από την Μπενφίκα, αλλά δεν είναι δεδομένο ότι θα βρει άλλον έναν Έλληνα στη Λισαβόνα. Ο 28χρονος Έλληνας διεθνής μέσος, Ανδρέας Σάμαρης, είναι στη λίστα των υπό αποχώρηση παικτών των "αετών" και η Βαρκελώνη μπορεί να είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.

Σύμφωνα με την "AS" η Εσπανιόλ θέλει να συμπεριλάβει τον Σάμαρη στα ανταλλάγματα για το deal της πώλησης του 21χρονου Καταλανού αριστερού μπακ, Ααρόν Μαρτίν, στην Μπενφίκα. Εκτιμάται ότι οι Πορτογάλοι προσφέρουν 10.000.000 ευρώ για τον Ααρόν, ωστόσο οι Καταλανοί επιθυμούν κι έμψυχα ανταλλάγματα.

Ο Ανδρέας Σάμαρης, ο οποίος στο παρελθόν βρέθηκε μια ανάσα από τη μετακίνησή του στην Premier League, πέτυχε ένα γκολ (κόντρα στην Γκιμαράες) σε 18 συμμετοχές (μόλις 4 εξ αυτών στην αρχική ενδεκάδα) στην Primeira Liga, είχε 1 συμμετοχή στο πορτογαλικό Κύπελλο, 3 στο πορτογαλικό Λιγκ Καπ και ισάριθμες στο Champions League.

Photo credits: AP Photo/Steven Governo

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ