ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

H "BILD" επιβεβαιώνει το Sport24.gr για Μαυροπάνο και Νυρεμβέργη

Arsenal's Konstantinos Mavropanos, right, and Henrikh Mkhitaryan during a training session at London Colney training ground in London, Wednesday May 1, 2019. Arsenal will play Valencia in a Europa League Semi-final first leg soccer match on upcoming Thursday.  (Nigel French/PA via AP)
Arsenal's Konstantinos Mavropanos, right, and Henrikh Mkhitaryan during a training session at London Colney training ground in London, Wednesday May 1, 2019. Arsenal will play Valencia in a Europa League Semi-final first leg soccer match on upcoming Thursday. (Nigel French/PA via AP) NIGEL FRENCH/PA VIA AP

Η "BILD" επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του Sport24.gr για τον επικείμενο δανεισμό του Ντίνου Μαυροπάνου στη Νυρεμβέργη από την Άρσεναλ, υποστηρίζοντας πως ο 22χρονος στόπερ θα περάσει τη Δευτέρα (13/01) από ιατρικές εξετάσεις.

Στην τελική ευθεία έχει μπει ο δανεισμός του Ντίνου Μαυροπάνου από την Άρσεναλ στη Νυρεμβέργη, όπως αποκαλύπτει η "BILD Sport", επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sport24.gr και του Ηλία Καλλονά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας, ο 22χρονος στόπερ θα περάσει τη Δευτέρα (13/01) από ιατρικές εξετάσεις.

Μάλιστα, η "BILD" αναφέρει πως δεν θα υπάρξει οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή, καθώς στόχος των "κανονιέρηδων" είναι να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να επιστρέψει το καλοκαίρι στην ομάδα. Ενδιαφέρον για τον 22χρονο αμυντικό είχαν δείξει κι ελληνικές ομάδες, αλλά ο ίδιος είχε εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει στο εξωτερικό.

Θυμίζουμε πως η Άρσεναλ τον απέκτησε τον Ιανουάριο του 2018 από τον ΠΑΣ Γιάννινα αντί 2.100.000 ευρώ, με τον υψηλόσωμο στόπερ να έχει αγωνιστεί σε οχτώ παιχνίδια με την πρώτη ομάδα των κανονιέρηδων. H Nυρεμβέργη είναι στην 16η θέση της βαθμολογίας με 19 βαθμούς, έναν λιγότερο από την Καρλσρούη που βρίσκεται πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Photo Credits: Nigel French/PA via AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κοντά στη Νυρεμβέργη ο Μαυροπάνος
TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ