ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Η αποθέωση του Σιόβα και των παικτών της Λεγκανές

Η αποθέωση του Σιόβα και των παικτών της Λεγκανές

Η Λεγκανές συνόψισε σε video διάρκειας οκτώ λεπτών το θρίαμβο της πρόκρισης επί της Ρεάλ. Δείτε τον Δημήτρη Σιόβα και τους συμπαίκτες του να αποθεώνονται από τους "πεπινέρος" οπαδούς στο "Butarque". (video)

Έξαλλοι ήταν οι πανηγυρισμοί του Δημήτρη Σιόβα και των συμπαικτών του στον αγωνιστικό χώρο του "Santiago Bernabéu", μετά από τη νίκη-πρόκριση της Λεγκανές επί της Ρεάλ.

Πανηγυρισμοί, οι οποίοι δεν περιορίστηκαν εντός γηπέδου, αλλά συνεχίστηκαν κατά την επιστροφή της ομάδας στις εγκαταστάσεις του "Butarque". Εκεί, αρκετοί οπαδοί των "πεπινέρος" περίμεναν την αποστολή κι αποθέωσαν τον 29χρονο Δραμινό αμυντικό και τους συμπαίκτες του.

Η ομάδα του προαστίου της Μαδρίτης συνόψισε σε video διάρκειας οκτώ λεπτών το θρίαμβο της πρόκρισης στα ημιτελικά του Copa del Rey επί των "μερένγκες".

Από την άφιξη στο "Santiago Bernabéu", την προετοιμασία στα αποδυτήρια, το τελικό σφύριγμα, τους πανηγυρισμούς για την τεράστια επιτυχία τόσο στα αποδυτήρια, όσο και στον αγωνιστικό χώρο, τις selfies, μέχρι την επιστροφή στο "Butarque".

Ειδικότερα, δε, για τον Σιόβα μπορείτε να τον παρακολουθήσετε στο παρακάτω video να κρεμάει το σταυρό του (0:13) στα αποδυτήρια, να πανηγυρίζει έντονα με τους συμπαίκτες του (4:43) και να ακούει σύνθημα από τους οπαδούς των "πεπινέρος" με περιεχόμενο το όνομά του (7:15), καθώς έφευγε μετ' εμποδίων - λόγω του πλήθους που ήθελε να πανηγυρίσει μαζί του - με το όχημά του από τις εγκαταστάσεις της ομάδας.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ