ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Η απάντηση του Μήτρογλου στα μεταγραφικά σενάρια

Marseille's Konstantinos Mitroglou reacts during the Europa League Final soccer match between Marseille and Atletico Madrid at the Stade de Lyon in Decines, outside Lyon, France, Wednesday, May 16, 2018. (AP Photo/Thibault Camus)
Μήτρογλου (AP PHOTO/THIBAULT CAMUS)

Ο Κώστας Μήτρογλου τοποθετήθηκε μέσω twitter αναφορικά με τα μεταγραφικά σενάρια στα οποία εμπλέκεται έντονα το όνομά του το τελευταίο διάστημα. Ο στράικερ της Μαρσέιγ διέψευσε όσα έχουν γραφτεί. (PHOTO)

Τον τελευταίο καιρό έχουν γραφτεί αρκετά ρεπορτάζ, σύμφωνα με τα οποία ο Κώστας Μήτρογλου είναι φευγάτος από τη Μαρσέιγ. Ειδικά στην Τουρκία το όνομα του 30χρονου φορ κυριαρχεί. Ο διεθνής στράικερ έχει συνδεθεί τόσο με τη Γαλατάσαράι, ενώ εσχάτως προέκυψε και η Μπεσίκτας ότι θέλει να τον αποκτήσει για να καλυφθεί το κενό που θα αφήσει ο Ισπανός Άλβαρο Νεγρέδο.

Το Σάββατο (18/8) ο επιθετικός των Μασσαλών τοποθετήθηκε μέσω του λογαριασμού του στο twitter σχετικά με τα μεταγραφικά σενάρια και άφησε να εννοηθεί ότι θα συνεχίσει στη Μαρσέιγ, κάνοντας λόγο για αβάσιμα σενάρια και φήμες. Συγκεκριμένα, έγραψε:

"Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας και για τα ευγενικά σας μηνύματα. Συνήθως δεν ασχολούμαι με τα αβάσιμα σενάρια και της φήμες. Το μόνο που έχω στο μυαλό είναι τώρα, να κερδίσουμε τη Νιμ και να έχω καλύτερη σεζόν από την προηγούμενη. Πάμε Μαρσέιγ".

Η απάντηση του Μήτρογλου στα μεταγραφικά σενάρια

(AP Photo/Thibault Camus)

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ