ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Η απάντηση του Μάλκομ στα επικριτικά σχόλια

Η απάντηση του Μάλκομ στα επικριτικά σχόλια

Εδωσε συνέχεια και ο Μάλκομ μετά τα σχόλια (μεταξύ των οποίων και του Κώστα Μανωλά) για τη μεταγρταφή του Βραζιλιάνου εξτρέμ από την Μπορντό στην Μπαρτσελόνα και όχι στη Ρόμα...

Δεν δίστασε να απαντήσει ο Μάλκομ σε ερώτηση σχετικά με τα επικριτικά εναντίον του σχόλια για την προτίμησή του στην Μπαρτσελονα ενώ είχε συμφωνήσει με τη Ρόμα (όπως και η πρώην ομάδα του Μπορντό), μετά τη λήξη του φιλικού των δύο ομάδων. Ο Βραζιλιάνος winger της Μπαρτσελόνα που σκόραρε και στο φιλικό δεν "ντρίμπλαρε" στη σχετική ερώτηση, αλλά - εδώ που τα λέμε - δεν απάντησε και με ιδιαίτερη οξύτητα...

"Παραμένω ψύχραιμος μπροστά στις προκλήσεις και θα απαντήσω στον αγωνιστικό χώρο", τόνισε ο πρώην άσος της Μπορντό, στο περιθώριο του φιλικού αγώνα ανάμεσα στην ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας κόντρα στον καταλανικό σύλλογο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Μανωλάς είχε δηλώσει πως του είναι άγνωστος (ποδοσφαιρικά) ο Μάλκομ, πριν την έναρξη της φιλικής αναμέτρησης μεταξύ των δύο ομάδων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 21χρονος λάτιν άσος έφτασε μία ανάσα από την μετακόμιση στην "αιώνια πόλη" για λογαριασμό των "τζιαλορόσι", ωστόσο η Μπαρτσελόνα μπήκε "σφήνα" την τελευταία στιγμή και... έκλεψε τον παίκτη μέσα από τα ιταλικά χέρια.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ