ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

"Γυρίζει στην Μαρσέιγ ο Μήτρογλου", γράφουν τα γαλλικά ΜΜΕ

Marseille's Konstantinos Mitroglou gestures after scoring during the League One soccer match between Marseille and Caen, at the Velodrome stadium, in Marseille, southern France, Sunday, Nov. 5, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
Marseille's Konstantinos Mitroglou gestures after scoring during the League One soccer match between Marseille and Caen, at the Velodrome stadium, in Marseille, southern France, Sunday, Nov. 5, 2017. (AP Photo/Claude Paris) AP PHOTO/CLAUDE PARIS

Η περιπέτεια του Κώστα Μήτρογλου στην Eredivisie με την Αϊντχόφεν δεν αναμένεται να έχει μεγάλη διάρκεια, με τα γαλλικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως ο Έλληνας στράικερ θα επιστρέψει στην Μαρσέιγ το καλοκαίρι.

Ο Κώστας Μήτρογλου βρίσκεται αυτή την περίοδο στην Ολλανδία για λογαριασμό της Αϊντχόφεν, που τον απέκτησε με τη μορφή δανεισμού από την Μαρσέιγ μέχρι το τέλος της σεζόν, σύμφωνα ωστόσο με δημοσιεύματα από την Γαλλία η συνεργασία των δύο πλευρών δεν θα κρατήσει για πολύ ακόμα.

Και αυτό γιατί ο έμπειρος στράικερ δεν έχει βγάλει μάτια με την απόδοσή του (13 συμμετοχές - 1 γκολ στο ολλανδικό πρωτάθλημα ως τώρα) ώστε να πείσει τους ανθρώπους της PSV να διαθέσουν ένα σεβαστό ποσό για να τον αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή, κάτι που σημαίνει πως θα επιστρέψει στην Γαλλία και στην Ολιμπίκ στις 30 Ιουνίου.

Τα ίδια ρεπορτάζ υπογραμμίζουν πως ο "Μητρογκόλ" έχει ένα βαρύ συμβόλαιο και από τη στιγμή που έχει έναν χρόνο ακόμα συνεργασίας με την Μαρσέιγ, είναι πιθανό να γίνει προσπάθεια από τη διοίκηση της ομάδας της Μασσαλίας, με τη σύμφωνη γνώμη του Αντρέ Βίλας-Μπόας, να τον παραχωρήσει σε άλλη ομάδα.

"Γυρίζει στην Μαρσέιγ ο Μήτρογλου", γράφουν τα γαλλικά ΜΜΕ
EUROKINISSI

"Με την απόκτηση του Μπενεντέτο το καλοκαίρι του 2019 και με την παρουσία του Ζερμέν, ο Κώστας Μήτρογλου δεν θα είναι το Νο 1 στη γραμμή κρούσης.

Μένει να δούμε αν η Μαρσέιγ θα θελήσει να τον κρατήσει ή θα προτιμήσει να χωρίσουν οι δρόμοι της μαζί του για να βγάλει μερικά χρήματα..

Με την υποσημείωση βέβαια πως δεν τα πήγε καλά στις δύο τελευταίες ομάδες που έπαιξε σε Τουρκία και Κάτω Χώρες", αναφέρει μεταξύ άλλων η γαλλική ιστοσελίδα "Foot Mercato".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ