ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Γκομίς: "Πιο ακριβός και χειρότερος ο Μήτρογλου"

Marseille's forward Bafetimbi Gomis, reacts after scoring, during the League One soccer match between Marseille and Montpellier, at the Velodrome Stadium, in Marseille, southern France, Friday, Jan.27, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
Marseille's forward Bafetimbi Gomis, reacts after scoring, during the League One soccer match between Marseille and Montpellier, at the Velodrome Stadium, in Marseille, southern France, Friday, Jan.27, 2017. (AP Photo/Claude Paris) AP

Ο πρώην επιθετικός της Μαρσέιγ και νυν της Γαλατάσαράι, Μπαφετιμπί Γκομίς, υποστήριξε ότι δεν καταλαβαίνει τη λογική των "Phocéens" να προχωρήσουν στην απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου.

Η Γαλατασαράι απέκτησε κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο τον Μπαφετιμπί Γκομίς από τη Σουόνσι έναντι 2.500.000 ευρώ. ο 32χρονος Γάλλος επιθετικός έχει δικαιώσει την ομάδα της Κωνσταντινούπολης (πρωτοπόρος της Süper Lig μαζί με την Ινστανμπούλ Μπασάκσεχιρ), καθώς με 12 γκολ φιγουράρει στην κορυφή του πίνακα των σκόρερς της πρώτης κατηγορίας του τουρκικού πρωταθλήματος.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "SFR Sport" ρωτήθηκε για το πέρασμά του από την ομάδα της Μασσαλίας την περυσινή σεζόν (ως δανεικός από τη Σουόνσι) και αναρωτήθηκε για τη λογική της απόκτησης του Κώστα Μήτρογλου προσφεύγοντας σε σύγκριση τόσο της ποδοσφαιρικής όσο και της χρηματιστηριακής αξίας των δύο.

"Για να είμαι ειλικρινής, δεν αισθάνομαι κατώτερος του Μήτρογλου. Είναι αλήθεια ότι μπορούμε να θέσουμε μερικές ερωτήσεις. Αγόρασαν έναν παίκτη, ο οποίος - για εμένα - δεν είναι ανώτερος, σε κόστος πολύ πιο υψηλό σε σχέση με το δικό μου. Είναι μια μεγάλη ερώτηση", υποστήριξε ο Μπαφετιμπί Γκομίς.

Ο 29χρονος Έλληνας διεθνής επιθετικός (δύο γκολ σε επτά συμμετοχές σε Ligue 1 και Europa League) δέχεται έντονη κριτική τελευταία και βρίσκεται συνεχώς στο "στόχαστρο" του Κριστόφ Ντουγκαρί.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ