ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Γκόμεθ: "Κάνει σαν πεθαμένος κύκνος ο Παπαδόπουλος"

Γκόμεθ: "Κάνει σαν πεθαμένος κύκνος ο Παπαδόπουλος"

Ο επιθετικός της Βόλφσμπουργκ, Μάριο Γκόμεθ, εξαπέλυσε λεκτική επίθεση κατά του Έλληνα διεθνή αμυντικού του Αμβούργου, Κυριάκου Παπαδόπουλου, μετά το ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Αμβούργο και Βόλφσμπουργκ αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς γκολ (0-0) στο "Volksparkstadion" για την 15η αγωνιστική της Bundesliga με τους Κυριάκο Παπαδόπουλο και Μάριο Γκόμεθ να δίνουν αρκετές μονομαχίες.

Ο Γερμανός επιθετικός των "λύκων", ωστόσο, εξαπέλυσε λεκτική επίθεση κατά του Έλληνα διεθνή αμυντικού των γηπεδούχων μετά τη λήξη του ματς. Υποστήριξε ότι "δεν ξέρει από fair play", ότι "κάνει σαν πεθαμένος κύκνος", ενώ άφησε αιχμές ότι οι Γερμανοί διαιτητές των προστατεύουν.

"Εγώ πιστεύω στο fair play, αλλά αυτός δεν ξέρει από fair play. Κάνει σαν πεθαμένος κύκνος και μετά όταν ο διαιτητής σφυρίζει, πετάγεται αμέσως και σηκώνεται όρθιος. Χτυπάει στο κεφάλι και αυτός πιάνει το γόνατο του.

Με χτυπούσε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα στην πλάτη, αυτό δεν γίνεται πια στην Bundesliga. Έμεινα έκπληκτος από τον εαυτό μου γι' αυτό που συνέβη. Αλλά, είπα στον διαιτητή ότι πρέπει να σταματήσει να προστατεύει τον Παπαδόπουλο σε όλο τον αγώνα", υποστήριξε ο Μάριο Γκόμεθ.

Photo credits: firo Sportphoto

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ