ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Γκαρσία: "Παρά την κριτική, ο Μήτρογλου είχε πάντα αυτοπεποίθηση"

Marseille's Konstantinos Mitroglou celebrates after his goal during the League One soccer match between Marseille and Lyon at the Velodrome stadium, in Marseilles, southern France , Sunday, March 18, 2018. (AP Photo/Claude Paris)
Μήτρογλου AP PHOTO/CLAUDE PARIS

Ο τεχνικός της Μαρσέιγ, Ρούντι Γκαρσία, μίλησε μεταξύ άλλων για τον Κώστα Μήτρογλου και υποστήριξε ότι η εφετινή σεζόν θα είναι πολύ καλύτερη από την περσινή για τον διεθνή στράικερ.

Συνέντευξη Τύπου στην οποία τοποθετήθηκε και για τον Κώστα Μήτρογλου έδωσε ο Ρούντι Γκαρσία. Ο τεχνικός της Μαρσέιγ ρωτήθηκε για τον 30χρονο επιθετικό και για μια ακόμη φορά έδειξε να στηρίζει και να πιστεύει σε αυτόν.

Ο Γάλλος προπονητής ανέφερε σχετικά: " Πάντα είχε αυτοπεποίθηση, ακόμα και όταν του ασκούσαν κριτική. Ήρθε τραυματίας πέρυσι. Τώρα έκανε σωστή προετοιμασία και όλα θα είναι διαφορετικά". Όταν μάλιστα του ζητήθηκε ένα σχόλιο για το αν ήταν έκπληξη η καλή εμφάνιση του "Μητρογκόλ" απέναντι στη Μονακό, απάντησε; "Εμάς δεν μας εκπλήσσει, γιατί βλέπουμε στην προπόνηση τι κάνει".

Ο διεθνής στράικερ έχει αγωνιστεί εφέτος σε τρία παιχνίδια στο Σαμπιονά και στο μοναδικό που χρησιμοποιήθηκε σε 90λεπτο (έγινε αλλαγή στο 90'+1'), κατάφερε να σκοράρει, στο 2-3 σε βάρος της Μονακό (είχε κάνει το 0-1).

Η Μαρσέιγ αντιμετωπίζει την Κυριακή (16/9) εντός έδρας τη Γκιγκάμπ. Σε τέσσερα παιχνίδια μετράει 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα.

AP Photo/Claude Paris

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ