ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Γκαρσία για Μήτρογλου: "Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο στην Ευρώπη"

Marseille's Konstantinos Mitroglou celebrates after his goal during the League One soccer match between Marseille and Lyon at the Velodrome stadium, in Marseilles, southern France , Sunday, March 18, 2018. (AP Photo/Claude Paris)
Μήτρογλου AP PHOTO/CLAUDE PARIS

Ο Ρούντι Γκαρσία υποστήριξε ότι αναλογικά με τον χρόνο που έπαιξε και τα γκολ που σημείωσε ο Κώστας Μήτρογλου στη Μαρσέιγ, κάτι καλύτερο δεν μπορείς να βρεις στην Ευρώπη.

Για τον Κώστα Μήτρογλου έχουν ακουστεί πολλά τον τελευταίο καιρό, ότι δηλαδή θα αποχωρήσει από τη Μαρσέιγ. Οι Τούρκοι γράφουν διαρκώς ότι ο 30χρονος φορ είναι στη λίστα της Γαλατάσαράι και της Μπεσίκτας, ενώ ο ίδιος με χθεσινό του post στο twitter άφησε να εννοηθεί ότι θα μείνει στην ομάδα της Μασσαλίας.

Την Παρασκευή (17/8) ο τεχνικός της Μαρσέιγ, Ρούντι Γκαρσία, κλήθηκε να σχολιάσει την περίπτωση του διεθνούς φορ και μίλησε με τα καλύτερα λόγια. Συγκεκριμένα, υποστήριξε: "Αναλογικά με τον χρόνο που έπαιξε και τον αριθμό των τερμάτων που σημείωσε, νομίζω ότι στην Ευρώπη δεν μπορείς να βρεις κάτι καλύτερο.

Ελπίζω τη νέα σεζόν να έχει λιγότερους τραυματισμούς, έχοντας κάνει εφέτος γεμάτη προετοιμασία, στην οποία δούλεψε σκληρά, κάνοντας μεγάλη προσπάθεια. Έδωσε πολλά στην προετοιμασία όπως επίσης τα πήγε καλά πέρυσι όσο αγωνίστηκε".

Ο Μήτρογλου έβαλε εννέα γκολ με τη Μαρσέιγ στο Σαμπιονά σε 19 συμμετοχές, ενώ καταμέτρησε 871 λεπτά συμμετοχής. Έπαιξε, επίσης, σε τρία ματς Κυπέλλου και σημείωσε τρία γκολ σε 220 λεπτά, στον αγώνα του Λιγκ Καπ σημείωσε ένα γκολ σε 90 λεπτά, ενώ δεν σκόραρε σε επτά ματς στο Europa League σε 384 λεπτά. Με άλλα λόγια, 30 συμμετοχές, 13 γκολ σε 1565 λεπτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

AP Photo/Claude Paris

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ