ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Γκάλοπ της Εquipe για τον Μήτρογλου: 75% υπέρ της πώλησής του

Marseille's Konstantinos Mitroglou gestures after scoring during the League One soccer match between Marseille and Caen, at the Velodrome stadium, in Marseille, southern France, Sunday, Nov. 5, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
Marseille's Konstantinos Mitroglou gestures after scoring during the League One soccer match between Marseille and Caen, at the Velodrome stadium, in Marseille, southern France, Sunday, Nov. 5, 2017. (AP Photo/Claude Paris) AP PHOTO/CLAUDE PARIS

Ο Κώστας Μήτρογλου φιγουράρει στην ερώτηση της ημέρας στην ηλεκτρονική έκδοση της Equipe και για έναν διόλου κολακευτικό λόγο.

Κάθε άλλο παρά δικαιωμένοι νιώθουν στη Μασσαλία με την απόφαση τους να αποκτήσουν τον Κώστα Μήτρογλου από την Μπενφίκα το περασμένο καλοκαίρι, έναντι 15 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη.

Μόλις 570 αγωνιστικά λεπτά μέσα από δέκα συνολικά συμμετοχές μετράει ο 29χρονος στράικερ με τη φανέλα της Μαρσέιγ, έχοντας βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα δύο φορές.

Οι επιδόσεις του είναι άκρως δυσανάλογες με τις απαιτήσεις της ομάδας και τις προσδοκίες που υπήρχαν όταν ο παίκτης συμφώνησε με τους Γάλλους.

Ο Μήτρογλου βρίσκεται σε δυσχερή θέση και γεγονός ενδεικτικό της πραγματικότητας που βιώνει στη Μασσαλία, είναι πως το όνομα του φιγουράρει στην ερώτηση της ημέρας στην ηλεκτρονική έκδοση της Equipe και για έναν διόλου κολακευτικό λόγο...

"Θα έπρεπε η Μαρσέιγ να προχωρήσει στην πώληση του Κώστα Μήτρογλου τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο;" ρωτά η Equipe το αναγνωστικό της κοινό, που σε ποσοστό 75%, μέσα από 14659 ψήφους (η ψηφοφορία εξακολουθεί να "τρέχει"), απαντά με καταφατικό τρόπο.

Γκάλοπ της Εquipe για τον Μήτρογλου: 75% υπέρ της πώλησής του

Photo credits: AP Photo/Claude Paris

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ