ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Γκαλίτσιος: Στην Ανόρθωση για δυο χρόνια

Γκαλίτσιος: Στην Ανόρθωση για δυο χρόνια

Μετά τη σταθερή του παρουσία στο Βέλγιο ο Γιώργος Γκαλίτσιος αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο φορώντας τη φανέλα της Ανόρθωσης.

Στην Κύπρο και την Ανόρθωση θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα ο 32χρονος Έλληνας αμυντικός, Γιώργος Γκαλίτσιος, ο οποίος συμφώνησε σε όλα με το σύλλογο της Κύπρου.

Μετά από μια σταθερή παρουσία τα προηγούμενα οκτώ χρόνια στο Βέλγιο με τη Λόκερεν και τη Μουσκρόν πλέον αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο ενώ στις πρώτες του δηλώσεις σημείωσε πως αν και στο παρελθόν είχε προτάσεις από την Κύπρο αυτές δεν είχαν ευδοκιμήσει.

Πλέον όμως επιθυμεί να κάνει το καλύτερο δυνατό με τη νέα του ομάδα και να τη βοηθήσει να επιστρέψει στους τίτλους.

Όσο για την επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Ανόρθωσης αυτή αναφέρει:

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με τον Έλληνα αμυντικό, Γιώργο Γκαλίτσιο, μέχρι το 2021. Πρόκειται για 32χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται στην αμυντική γραμμή. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγραψε 15 συμμετοχές με την Μουσκρόν, ομάδα του Βελγίου».

Ο Ελλαδίτης αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του στην Λάρισα το 2005, με την οποία κατέκτησε μάλιστα το Κύπελλο Ελλάδος τη σεζόν 2006-07. Το καλοκαίρι του 2008 πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό Πειραιώς, κατακτώντας στην πρώτη του χρονιά τόσο το πρωτάθλημα όσο και το κύπελλο. Τον Ιανουάριο του 2011 παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στον Πανιώνιο για έξι μήνες για να αποχωρήσει ως ελεύθερος με την ολοκλήρωση της περιόδου.

Γκαλίτσιος: Στην Ανόρθωση για δυο χρόνια

Επόμενος σταθμός στην καριέρα του υπήρξε η βελγική Λόκερεν, στην οποία εντάχθηκε τον Δεκέμβριο του 2011. Με τον βελγικό σύλλογο κατέκτησε κύπελλο την περίοδο 2011-12 και 2013-14, έχοντας γεμάτες χρονιές και συμβάλλοντας στα μέγιστα στις κατακτήσεις των δύο αυτών τίτλων.

Το καλοκαίρι του 2017 με την ολοκλήρωση του συμβολαίου του και μετά από 5,5 χρόνια στα οποία κατέγραψε συνολικά 183 συμμετοχές, 14 ασίστ και δύο τέρματα , πήρε μεταγραφή στην Μουσκρόν, η οποία ήταν και ο τελευταίος ποδοσφαιρικός του σταθμός πριν υπογράψει με την ομάδα μας.

Καλωσορίζουμε το Γιώργο Γκαλίτσιο στην ομάδα μας και του ευχόμαστε όπως πανηγυρίσει μπόλικες επιτυχίες και τίτλους φορώντας τη φανέλα τηςΑνόρθωσης».

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ