ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Γερμανία: Η Ζανκτ Πάουλι ευχαρίστησε τον Διαμαντάκο

Γερμανία: Η Ζανκτ Πάουλι ευχαρίστησε τον Διαμαντάκο

Ο Δημήτρης Διαμαντάκος αφήνει την Ζανκτ Πάουλι για να ενταχθεί στην Χάιντουκ Σπλιτ και η γερμανική ομάδα ευχαριστεί τον Έλληνα επιθετικό για την προσφορά του.

Έπειτα από δυόμιση σεζόν στην Ζανκτ Πάουλι, ο Δημήτρης Διαμαντάκος αποχωρεί από την γερμανική ομάδα και ο επόμενος προορισμός του είναι η Χάιντουκ Σπλιτ, όπου θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν.

Ιδιαίτερα η φετινή χρονιά ήταν επιτυχημένη για τον Έλληνα επιθετικό, αφού με την Ζανκτ Πάουλι σε 21 αναμετρήσεις κατάφερε να βρει δίχτυα 11 φορές, ενώ μοίρασε και δύο ασίστ.

Η γερμανική ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ευχαριστεί τον Διαμαντάκο για την προσφορά του και του εύχεται τα καλύτερα για την συνέχεια της καριέρας του. Μάλιστα στάθηκε στην κεφαλιά ψαράκι του στο ντέρμπι κόντρα στο Αμβούργο, μία στιγμή που θα αναβιώσει στο μουσείο της ομάδας.

"Ο Ντίμι είναι ο παίκτης που δεν θα ήθελες απέναντι σου, αλλά χαίρεσαι αν τον έχεις στο πλευρό σου. Κατέγραψε 51 συμμετοχές στην Ζανκτ Πάουλι σκοράροντας 20 γκολ. Το γκολ του με κεφαλιά ψαράκι στο ντέρμπι θα μένει για πάντα στην μνήμη μας. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία και θα αναβιώσουν στο μουσείο μας σύντομα. Σε ευχαριστούμε για όλες σου τις προσπάθειες, το γκολ στο ντέρμπι, και όλες τις υπέροχες στιγμές που μας χάρισες. Σου ευχόμαστε τα καλύτερα" ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Δείτε ένα από τα γκολ του Διαμαντάκου με την Ζανκτ Πάουλι:

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ