ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Φεύγει από τη Ρίο Άβε και συνεχίζει εκτός Ελλάδας ο Καραμάνος

Φεύγει από τη Ρίο Άβε και συνεχίζει εκτός Ελλάδας ο Καραμάνος

Ο Τάσος Καραμάνος δεν θα συνεχίσει στη Ρίο Άβε. Ύστερα από μερικούς μήνες συνεργασίας θα αποτελέσει παρελθόν, θα συνεχίσει όμως να αγωνίζεται εκτός των συνόρων.

Ζήτημα ημερών είναι να λύσει το συμβόλαιό του με τη Ρίο Άβε ο Τάσος Καραμάνος. Ο 27χρονος επιθετικός είχε υπογράψει τον περασμένο Ιούλιο στην πορτογαλική ομάδα, ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, καταγράφοντας έως σήμερα 10 συμμετοχές.

Ο Αθηναίος ποδοσφαιριστής, πάντως, δεν θα επιστρέψει στους "ερυθρόλευκους" όπου ανήκει, καθώς είναι ήδη σε συζητήσεις με άλλη ομάδα εκτός των συνόρων για να συνεχίσει την καριέρα του. Εκτός από τη Ρίο Άβε, ο Καραμάνος στην Πορτογαλία αγωνίστηκε και στην Φεϊρένσε το 2016-2017.

Εκεί κατέγραψε 36 συμμετοχές, επτά γκολ και 2 ασίστ σε 2.647 λεπτά συμμετοχής (η ομάδα του τερμάτισε 8η). Ο Καραμάνος ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ασπρόπυργο. Εν συνεχεία πέρασε από τον Αστέρα Μαγούλας, ενώ το 2011 έκανε το άλμα, παίρνοντας μεταγραφή στη Super League, στον Ατρόμητο.

To 2014 υπέγραψε στον Ολυμπιακό, αλλά έμεινε στον Ατρόμητο ως δανεικός. Το 2015-2016 έπαιξε στον Πανιώνιο (36 συμμετοχές, 6 γκολ) για να ακολουθήσει η πορτογαλική Φεϊρένσε.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ