ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Φενέρμπαχτσε: Θέλει τον Μπακασέτα με... ανταλλαγή

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 / ΙΤΑΛΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 / ΙΤΑΛΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, η Φενέρμπαχτσε έκανε την πρώτη κίνηση για την απόκτηση του Τάσου Μπακασέτα από την Αλάνιασπορ. Ανταλλαγή με τον Ζάιλσον προτείνει η ομάδα της Κωνσταντινούπολης.

Το όνομα του Τάσου Μπακασέτα έχει μεγάλη πέραση στην Τουρκία, δεδομένης της εξαιρετικής σεζόν που έκανε με τη φανέλα της Αλάνιασπορ. Με 14 γκολ και 8 ασίστ σε 43 αγώνες, ο διεθνής μεσοεπιθετικός άφησε το στίγμα του στη Super Lig και το Turkiye Kupasi, με τον Ερόλ Μπουλούτ να επιθυμεί να τον πάρει μαζί του στη Φενέρμπαχτσε.

Η μετακόμιση του νεαρού τεχνικού στην Κωνσταντινούπολη ήταν ξεκάθαρο πως θα επηρεάσει το ποδοσφαιρικό μέλλον του πρώην παίκτη της ΑΕΚ ( το 24ο Ευαγγέλιο έχει καταγράψει την ελληνική λίστα του Ερόλ Μπουλούτ εδώ και μερικές ημέρες), με τουρκικά δημοσιεύματα να προχωρούν το θέμα και να κάνουν λόγο για επίσημη πρόταση της Φενέρμπαχτσε στην Αλάνιασπορ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα γράφονται στη γειτονική χώρα, η Φενέρμπαχτσε πρότεινε την ανταλλαγή του Τάσου Μπακασέτα με τον Ζάιλσον (25 ετών, μέσος) προκειμένου να είναι όλες οι πλευρές ικανοποιημένες. Ο Ζάιλσον αποκτήθηκε από τη Φενέρμπαχτσε πριν από δύο χρόνια αντί 4.000.000 ευρώ, πλέον όμως χρησιμοποιείται ως διαπραγματευτικό όπλο για να γίνει το deal για... τα μάτια του Τάσου Μπακασέτα.

Το μπαλάκι βρίσκεται πλέον στην πλευρά της διοίκησης της Αλάνιασπορ, η οποία καλείται να απαντήσει τις προσεχείς ημέρες για να προκύψουν εξελίξεις (μεταγραφή ή νέα ανανεωμένη πρόταση).

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ