ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Φαν Σιπ για Τσιμίκα: "Η μεταγραφή στη Λίβερπουλ δείχνει τις δυνατότητές του"

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 / ΕΛΛΑΔΑ - ΒΟΣΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 / ΕΛΛΑΔΑ - ΒΟΣΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Τζον Φαν Σιπ, τόνισε ότι η μεταγραφή του Κώστα Τσιμίκα στη Λίβερπουλ αποτελεί σημάδι για κάθε νεαρό ποδοσφαιριστή.

Ο Κώστας Τσιμίκας πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την Λίβερπουλ στον αγώνα με την Στουτγάρδη , όπου τα άκουσε μάλιστα και από τον Μίλνερ στην πρώτη του αναμέτρηση.

Δηλώσεις για τη μεταγραφή του Έλληνα μπακ στους reds έκανε ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Τζον Φαν Σιπ, όπου τόνισε ότι αυτή η μετακίνηση δείχνει τις δυνατότες του Τσιμίκα.

"Νομίζω ότι είναι πολύ καλό σημάδι σημάδι, ότι ένας πάικτης σαν τον Τσιμίκα παίρνει μεταγραφή σε κορυφαία ομάδα στην Ευρώπη, στην Λίβερπουλ την κάτοχο της Premier League,το πιο δυνατού πρωταθλήματος στον κόσμο. Ξέρουν τι κάνουν και αυτό δείχνει τις δυνατότες ανάπτυξης του Τσιμίκα" ανέφερε αρχικά.

Επιπλέον υπογράμμισε ότι είναι ο Τσιμίκας θα πάρει τα παιχνίδια του, ενώ έδωσε το σύνθημα και γι' άλλους παίκτες της Εθνικής: "Αν συγκρίνει κανείς τον Τσιμίκα με παίκτες της Εθνικής καταλαβαίνεις πόσο κοντά είσαι να πάρεις μία καλή μεταγραφή σε κορυφαίο κλαμπ αν αποδόσεις με την ομάδα σου ή την Ελλάδα. Είμαστε χαρούμενοι που έκανε αυτό το βήμα και ελπίζουμε ότι θα παίξει πολλά παιχνίδια. Έχει φυσικά έναν πολύ καλό παίκτη μπροστά του, όπως τον Ρόμπερτσον, αλλά θα τον κάνει πιο δυνατό και ανταγωνιστικό. Ο Τσιμίκας θα πάρει τα παιχνίδια του".

Τέλος, τόνισε ότι η μεταγραφή είναι σημάδι για κάθε νεαρό ποδοσφαιριστή: "Αυτό είναι σημαντικό σημάδι για κάθε νεαρό παίχτη, να πιστεύει στις δυνατότητές του".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ