ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ευαγγελόπουλος: "Η Ρόμα θα αποφασίσει για το μέλλον του Μανωλά"

Foto LaPresse - Spada
31 Ottobre 2015 Milano  ( Italia)
Sport Calcio
Inter - Roma 
Campionato di Calcio Serie A TIM 2015 2016 - " Stadio San Siro "
Nella foto: manolas

Photo LaPresse - Spada
October 31th 2015 Milan ( Italy)
Sport Soccer
Inter - Roma
Italian Football Championship League A TIM 2015 2016 - " San Siro  Stadium "
In the pic:  manolas
Foto LaPresse - Spada 31 Ottobre 2015 Milano ( Italia) Sport Calcio Inter - Roma Campionato di Calcio Serie A TIM 2015 2016 - " Stadio San Siro " Nella foto: manolas Photo LaPresse - Spada October 31th 2015 Milan ( Italy) Sport Soccer Inter - Roma Italian Football Championship League A TIM 2015 2016 - " San Siro Stadium " In the pic: manolas LAPRESSE/SPADA

Η Ρόμα είναι εκείνη που θα αποφασίσει για το μέλλον του Κώστα Μανωλά, υποστήριξε ο εκπρόσωπος του Έλληνα διεθνή. Τι δήλωσε για τις φήμες που θέλουν τον πελάτη του να υπογράφει στην Ίντερ.

Το όνομα του Κώστα Μανωλά συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον, μιας κι ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει σε ποια ομάδα θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο. Πάντως, ο μάνατζερ του Έλληνα διεθνή, Γιάννης Ευαγγελόπουλος, υποστηρίζει ότι το μέλλον του Μανωλά περνά απ' τη διοίκηση της Ρόμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Τετάρτη (22/3) ιταλικά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο 25χρονος αμυντικός βρίσκεται μια "ανάσα" απ' την Ίντερ, αλλά κάτι τέτοιο δεν φάνηκε να επιβεβαιώνεται απ' τον εκπρόσωπό του.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, η επόμενη μέρα βρίσκεται στα χέρια των Ρωμαίων, οι οποίοι θα αποφασίσουν για το ποια φανέλα θα φορά ο Μανωλάς απ' τη νέα αγωνιστική περίοδο. "Αυτή τη στιγμή, δεν μπορώ να πω τίποτα, επειδή το μέλλον του Κώστα βρίσκεται υπό καθημερινή διαπραγμάτευση.

Ακούω και διαβάζω αρκετές φήμες σχετικά με την Ίντερ, αλλά κι άλλους συλλόγους, όμως, η ομάδα του παραμένει η Ρόμα. Έχει συμβόλαιο έως τις 30 Ιουνίου 2019 κι επαναλαμβάνω πως είναι ποδοσφαιριστής της Ρόμα.

Για το αν υπάρχει περίπτωση να παραμείνει στους "τζιαλορόσι": Αν θα μείνει; Αυτή είναι ερώτηση που μπορεί να απαντηθεί μόνο απ' τον σύλλογο. Αν έρθει η ώρα του αποχαιρετισμού, τότε σίγουρα θα είναι δική τους επιλογή".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ