ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Eθνική Ελλάδας: Αντί για το "Ολίμπικο", ο Μανωλάς βρέθηκε στην Βενετία

Napoli's Kostas Manolas, left, challenges for the ball with Genk's Mbwana Samatta during a Champions League group E soccer match between Genk and Napoli at the KRC Genk Arena in Genk, Belgium, Wednesday, Oct. 2, 2019. (AP Photo/Francisco Seco)
Napoli's Kostas Manolas, left, challenges for the ball with Genk's Mbwana Samatta during a Champions League group E soccer match between Genk and Napoli at the KRC Genk Arena in Genk, Belgium, Wednesday, Oct. 2, 2019. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Ο Κώστας Μανωλάς έμεινε εκτός των κλήσεων του Τζον Φαν Σιπ για τις αναμετρήσεις με Ιταλία και Βοσνία και βρήκε την ευκαιρία για μίνι οικογενειακή απόδραση στην Βενετία.

Πριν από λίγο καιρό o Kώστας Μανωλάς θα είχε λογικά κυκλώσει την 12η Οκτωβρίου 2019, ημερομηνία στην οποία θα έρχονταν αντιμέτωπες η Ιταλία με την Ελλάδα για την 7η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020.

Και αυτό γιατί το παιχνίδι θα γινόταν στο "Ολίμπικο" της Ρώμης και θα έδινε την ευκαιρία στον 28χρονο στόπερ να επιστρέψει στο μέχρι πρότινος σπίτι του, για πρώτη φορά μετά τη φυγή του από την Ρόμα και τη μετακίνησή του στην Νάπολι.

Επειδή όμως τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο στη ζωή και στον αθλητισμό, αυτό το ραντεβού δεν ήταν γραπτό να λάβει χώρα, με τον αμυντικό των παρτενοπέι να μη συμπεριλαμβάνεται (όπως και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και ο Αντρέας Σάμαρης) στις τελευταίες κλήσεις του Τζον Φαν Σιπ, για τη στελέχωση της γαλανόλευκης στα παιχνίδια με Ιταλία και Βοσνία.

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας "Calcio Napoli 24" που έχει τη στάμπα του "αποκλειστικού" ο μεγάλος απόντας από το Ιταλία-Ελλάδα όχι μόνο δεν βρέθηκε στο "Ολίμπικο" για να αποτελέσει τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής άμυνας αλλά επέλεξε -από τη στιγμή που κόπηκε από την αποστολή- να βρεθεί πολύ μακριά από την ιταλική πρωτεύουσα.

Συγκεκριμένα στην Βενετία., με την εν λόγω ιστοσελίδα να αναφέρει πως ο Κώστας Μανωλάς "έφτασε το απόγευμα του Σαββάτου στην Βενετία, εκεί που τον περίμεναν από την Παρασκευή η σύζυγός του και τα παιδιά τους.

Ο αμυντικός της Νάπολι, συνοδευόμενος από δύο φίλους που έφτασαν την Παρασκευή στην Νάπολη από την Ελλάδα και από έναν Ναπολιτάνο φίλο, θα περάσει το Σαββατοκύριακο στην Βενετία, εκμεταλλευόμενος τη διακοπή του ιταλικού πρωταθλήματος και τη μή κλήση του στην εθνική Ελλάδας".

Υπενθυμίζεται πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε από την Ιταλία με 2-0 στο "Ολίμπικο", με το αποτέλεσμα αυτό να δίνει στους ατζούρι μαθηματική πρόκριση στα τελικα του Euro 2020 τρεις αγωνιστικές πριν από τη λήξη των προκριματικών και να αφήνει την Ελλάδα στην προτελευταία θέση του 10ου ομίλου με μόλις πέντε βαθμούς απολογισμό σε επτά αγώνες.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ