ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Επιβεβαίωση: Ο Μήτρογλου στη Μαρσέιγ!

Benfica's Kostas Mitroglou celebrates with teammates scoring the opening goal during the Champions League round of 16, first leg, soccer match between Benfica and Borussia Dortmund at the Luz stadium in Lisbon, Tuesday, Feb. 14, 2017. (AP Photo/Armando Franca)
Μήτρογλου AP

Ο Κώστας Μήτρογλου στη Μαρσέιγ, όπως ακριβώς είχατε ενημερωθεί από το πρωί της Πέμπτης (31/8) στο Sport24.gr! Ο 29χρονος φορ είναι ήδη στη Γαλλία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Όλα τα έγκυρα γαλλικά και πορτογαλικά μέσα κάνουν λόγο για συμφωνία της Μπενφίκα με τη Μαρσέιγ για τον Κώστα Μήτρογλου, προς επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Sport24.gr από το πρωί της Πέμπτης (31/8).

Ο Μήτρογλου με τον μάνατζέρ του βρίσκονται ήδη στη Γαλλία και η μεταγραφή του "Μητρογκόλ" είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί. Υπενθυμίζεται ότι οι Μασσαλοί δίνουν από τώρα 15 εκατ. ευρώ στους "αετούς" για το 50% των δικαιωμάτων του και αν σε διάστημα δύο ετών δεν φτάσει πρόταση στη Μπενφίκα για τον 29χρονο στράικερ, τότε η γαλλική ομάδα πρέπει να δώσει σε αυτή της Λισσαβώνας άλλα 12.5 εκατ. ευρώ.

Με άλλα λόγια, η πώληση του Μήτρογλου ίσως να φτάσει τα 27.5 εκατ. ευρώ, ποσό ρεκόρ. Όσο για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, τον πρώτο χρόνο θα λάβει συμβόλαιο 2.5 εκατ. ευρώ, τον δεύτερο 2.6, τον τρίτο 2.7 και τον τέταρτο 2.8. Περισσότερα χρήματα από όσα έπαιρνε στη Μπενφίκα.

Η Equipe και η Ojogo φιλοξενούν ρεπορτάζ στα οποία αναφέρεται ότι η Μπενφίκα απάντησε θετικά στη Μαρσέιγ για τον Μήτρογλου και ότι ο διεθνής στράικερ πέταξε για τη Γαλλία με ιδιωτικό τζετ. "Ο Λουίς Φιλίπε Βιέιρα προσπάθησε να ζητήσει περισσότερα χρήματα, αλλά απάντησε τελικά θετικά μετά τη θέληση που έδειξε ο παίκτης.

Ο Έλληνας επιθετικός έχει 'ήδη συμωνήσει με τη Μαρσέιγ και πίεσε να φύγει, καθώς ο προπονητής Ρούντι Γκαρσία του εξήγησε πόσο σημαντικός θα είναι στην ομάδα. Με την αποχώρηση του Μήτρογλου, η Μπενφίκα ευελπιστεί να κλείσει τον Γκαμπιγκόλ και να ισχυροποιηθεί στη γραμμή κρούσης" γράφεται στην Ojogo.

Παρακολοθήστε LIVE από το Sport24.gr την τελευταία ημέρα των μεταγραφών (Πέμπτη, 31/8)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το πωλητήριο της Μπενφίκα στον Μήτρογλου
"Πρόταση 20.000.000 ευρώ της Μαρσέιγ για Μήτρογλου"
"Πάγωσαν" οι συζητήσεις Μαρσέιγ - Μπενφίκα για Μήτρογλου
TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ