ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Γούτας

Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Γούτας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Λεχ Πόζναν ανακοίνωσε δέκα παίκτες που αποχωρούν από το ρόστερ της, μεταξύ των οποίων βρίσκεται ο Δημήτρης Γούτας, που έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό ως το καλοκαίρι του 2020.

Μαζικές αποδεσμεύσεις από το ρόστερ της ανακοίνωσε η Λεχ Πόζναν. Ανάμεσα στα ονόματα που έγινε επισήμως γνωστό ότι αποχωρούν είναι και ο Δημήτρης Γούτας. Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός, έτσι, επιστρέφει στον Ολυμπιακό.

Φέτος με την ομάδα της Πολωνίας έκανε μόλις εννέα συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, σε αντίθεση με την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, όταν με τη Σεντ-Τρούιντεν είχε 23 συμμετοχές, αλλά και τη σεζόν 2016-2017 που μέτρησε 29 παιχνίδια με τη φανέλα της Κορτράικ.

Ο Γούτας καλείται να επιστρέψει τώρα στον Ολυμπιακό και το καλοκαίρι θα κριθεί το μέλλον του, έχοντας συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τους "ερυθρόλευκους" (δεν έχει παίξε με τον Ολυμπιακό σε επίσημο παιχνίδι (η απόκτησή του ανακοινώθηκε τον Ιούλιο του 2015).

Υπενθυμίζεται ότι Παπέ Σισέ (Σενεγάλη) και Γιασίν Μεριά (Τυνησία), δύο βασικοί κεντρικοί αμυντικοί, θα δώσουν το παρών το καλοκαίρι στα τελικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής (21 Ιουνίου - 19 Ιουλίου) και ο Ολυμπιακός δεδομένα θα πρέπει να έχει κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι για να αποκτήσει στόπερ, ενόψει και των πρώτων ευρωπαϊκών του αγώνων.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ