ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Επίσημο: Στην Μπόχουμ ο Λαμπρόπουλος

Επίσημο: Στην Μπόχουμ ο Λαμπρόπουλος

Η Μπόχουμ ανακοίνωσε την απόκτηση του Βασίλη Λαμπρόπουλου με τη μορφή εξάμηνου δανεισμού από την Ντεπορτίβο επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sport24.gr. Το video καλωσορίσματος της γερμανικής ομάδας με ελληνική κουζίνα. (VIDEO)

Από τη Γαλικία στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία. Η Μπόχουμ ανακοίνωσε την απόκτηση του Βασίλη Λαμπρόπουλου από την Ντεπορτίβο με τη μορφή εξάμηνου δανεισμού επιβεβαιώνοντας το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Ηλία Καλλονά και του Sport24.gr.

Μάλιστα η γερμανική ομάδα πρωτοτύπησε στα social media κι ανακοίνωσε τη συμφωνία με την αντίστοιχη της Κορούνια και τον 29χρονο διεθνή κεντρικό αμυντικό με... ελληνική κουζίνα. Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος πραγματοποίησε ένα πολύ καλό πρώτο μισό με τη φανέλα της "Ντέπορ" (18 συμμετοχές, μία ασίστ), παρά την κακή πορεία της ομάδας του, ωστόσο το τελευταίο διάστημα και μετά την τρίτη αλλαγή του προπονητή μέσα στη χρονιά, κάθισε σε αρκετά παιχνίδια στον πάγκο.

Γι' αυτό το λόγο, αποφασίστηκε από κοινού με τους διοικούντες τον ισπανικό σύλλογο να δοθεί δανεικός προκειμένου να παραμείνει ενεργός. Θυμίζουμε, άλλωστε, πως ο πρώην στόπερ της ΑΕΚ έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Η Μπόχουμ αγωνίζεται στη Zweiteliga και είναι στην 14η θέση της βαθμολογίας, δίνοντας μάχη για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Η προσθήκη του "Λαμπρό" τής προσφέρει εμπειρία και σίγουρα μία αξιόπιστη λύση για τα μετόπισθεν ενόψει του δύσκολου δεύτερου μισού της σεζόν.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ