ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Επίσημο: Στη Μουσκρόν ο Γκαλίτσιος

Επίσημο: Στη Μουσκρόν ο Γκαλίτσιος

Η Μουσκρόν ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Γκαλίτσιου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι, με τη βελγική ομάδα να διατηρεί οψιόν ανανέωσης γι' ακόμα ένα έτος.

Παίκτης της Μουσκρόν είναι με κάθε επισημότητα ο Γιώργος Γκαλίτσιος. Ο Έλληνας αμυντικός επιστρέφει στο Βέλγιο, ύστερα από έξι μήνες κατά τους οποίους είχε μείνει χωρίς ομάδα, υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν. Μάλιστα, η βελγική ομάδα διατηρεί οψιόν ανανέωσης γι' ακόμα ένα χρόνο.

Αυτός είναι ο δεύτερος σταθμός στην καριέρα του 31χρονου στόπερ στην Jupiler League, αφού κατά το παρελθόν φόρεσε σε δύο διαφορετικές χρονικές περιόδους (2011-2015 & 2016-17) τη φανέλα της Λόκερεν, μετρώντας δύο τέρματα σε 158 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

"Για μένα, ύστερα από αυτά που είδα από εκείνον, είναι έτοιμος στο 100%", ήταν τα λόγια του προπονητή της βελγικής ομάδας, Μιρτσέα Ρέντνικ για τον Γκαλίτσιο.

Η Μουσκρόν βρίσκεται στην 11η θέση του πρωταθλήματος με 29 βαθμούς, ύστερα από 24 αγωνιστικές, και διεκδικεί με αξιώσεις την είσοδο στην πρώτη εξάδα.

Πατήστε εδώ και δείτε τον πίνακα των μεταγραφών εντός και εκτός των συνόρων

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ