ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Επίσημο: Παίκτης της Νάπολι ο Βρακάς

FINAL 4 K17 NEOI / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
FINAL 4 K17 NEOI / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Βρακάς που άνηκε στον ΠΑΟΚ , δοκιμάστηκε από τη Νάπολι το προηγούμενο διάστημα, και έπεισε τους Ιταλούς που του πρόσφεραν συμβόλαιο για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Παίκτης της Νάπολι θα είναι για τα επόμενα πέντε χρόνια ο 17χρονος (σ.σ. γεννημένος στις 28/04/2001) Γιώργος Βρακάς ο οποίος έπεισε τους Ιταλούς για την αξία του το διάστημα που δοκιμάστηκε εκεί.

Ο Βρακάς ο οποίος άνηκε στον ΠΑΟΚ υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο (2+3) και αρχικά θα υπολογίζεται για την Primavera του ιταλικού συλλόγου.

Ο Γεώργιος Βρακάς είναι γεννημένος στις 28/04/2001 και άνηκε στον ΠΑΟΚ από το 2014 προερχόμενος από τα Γιάννινα. Είχε επαγγελματικό συμβόλαιο και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει κάνει ήδη το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ αγωνιζόμενος στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αιγινιακό τη σεζόν που μας πέρασε.

Πριν δυο χρόνια ο Βρακάς είχε δοκιμαστεί στην Αγγλία αλλά τελικά παρέμεινε στον ΠΑΟΚ. Ο νεαρός μέσος παίζει ως δεκάρι και όσοι τον έχουν δει κάνουν λόγο για έναν παίκτη με εξαιρετική τεχνική, ηγετική φυσιογνωμία και αρκετά δυνατό παρά το νεαρό της ηλικίας του.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ