ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Επίσημο: Ο Μανωλάς στη Ρόμα μέχρι το 2022

Επίσημο: Ο Μανωλάς στη Ρόμα μέχρι το 2022
Μανωλάς

Ο Κώστας Μανωλάς επέκτεινε το συμβόλαιό του στη Ρόμα μέχρι το 2022. Η ανακοίνωση των "τζαλορόσι" για το deal και οι οικονομικές λεπτομέρειες μιας σπουδαίας συμφωνίας για τον διεθνή στόπερ.

Παίκτης της Ρόμα μέχρι το 2022 και επισήμως ο Κώστας Μανωλάς. Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός επέκτεινε κατά τρία χρόνια το συμβόλαιό του, παρουσία του ατζέντη του Γιάννη Ευαγγελόπουλου, το οποίο τον κατατάσσει πια μέσα στους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές των "τζαλορόσι".

Ο διεθνής στόπερ θα παίρνει το χρόνο 3,5 εκατ. ευρώ ετησίως, άρα 17.5 εκατ. ευρώ συνολικά στο πενταετές συμβόλαιο. Σημειώνεται ότι για κάθε χρόνο συμβολαίου έχουν προβλεφθεί μπόνους. Αν τα "πιάσει" ο Μανωλάς, το ποσό μπορεί να φτάσει τα 4,5 εκατ. ευρώ ετησίως!

Με τους φόρους, ο Μανωλάς θα κοστίσει στη Ρόμα 34 εκατ. ευρώ. Όσο για τη ρήτρα που μπήκε στο συμβόλαιό του, αυτή είναι στα 35 εκατ. ευρώ. Όποια ομάδα θελήσει να τον αποκτήσει, θα πρέπει να δώσει αυτό το ποσό. Για να φύγει ο Μανωλάς, πάντως, θα πρέπει να πάει σε ακόμα μεγαλύτερη ομάδα, όχι επιπέδου Ζενίτ.

Η ανακοίνωση της Ρόμα: "Η Ρόμα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση του συμβολαίου του Κώστα Μανωλά μέχρι τις 30 Ιουνίου 2022. Ο Έλληνας αμυντικός, γεννημένος στο 1991, πήγε στους "τζαλορόσι" το καλοκαίρι του 2014 και έχει καταγράψει 144 συμμετοχές και 4 γκολ".

Επίσημο: Ο Μανωλάς στη Ρόμα μέχρι το 2022
Μανωλάς, Μόντσι

Ο τεχνικός διευθυντής της Ρόμα, Μόντσι, είπε: "Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Με την ανανέωση του συμβολαίου του Μανωλά, η επιθυμία του παίκτη και της ομάδας εκπληρώθηκε: Να συνεχίσουν μαζί στην προσπάθεια για την εκπλήρωση των στόχων".

Ο Μανωλάς δήλωσε: "Είμαι χαρούμενος που υπέγραψα επέκταση συμβολαίου. Ήθελα να μείνω, η ομάδα με ήθελε και φτάσαμε σε συμφωνία. Είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, όπως έκανα πάντα για αυτή την ομάδα. Θέλω να κατακτήσω κάτι με τη Ρόμα".

Εφέτος ο Μανωλάς έχει καταγράψει 13 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει σημειώσει και δύο τέρματα, με την Καραμπάχ και την Φιορεντίνα.

Photo credits: asroma.com

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ