ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Επίσημο: Δανεικός στην Μουσκρόν του Πιεμπονγκσάντ ο Κατράνης

Επίσημο: Δανεικός στην Μουσκρόν του Πιεμπονγκσάντ ο Κατράνης

Επισημοποιήθηκε ο δανεισμός του Κατράνη από την Σεντ Ετιέν στην Μουσκρόν με τον 20χρονο ποδοσφαιριστή να υπογράφει την Πέμπτη το συμβόλαιο του. (PICS)

Παίκτης της Μουσκρόν είναι και επίσημα εδώ και λίγη ώρα ο Αλέξανδρος Κατράνης με τον σύλλογο του Βελγίου να ανακοινώσει τον δανεισμό του Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή.

Το Sport24.gr σας είχε ενημερώσει από την 1η Ιουνίου για το ενδιαφέρον της ομάδας του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ για τον δανεισμό του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή και η είδηση αυτή επιβεβαιώθηκε είκοσι μέρες μετά.

Ο Κατράνης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για ένα έτος με την Μουσκρόν η οποία έχει και οψιόν αγοράς του παίκτη το ερχόμενο καλοκαίρι που φτάνει κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ.

Ο σύλλογος του Βελγίου ανακοίνωσε και τη σχετική είδηση με την ανακοίνωση να αναφέρει: "Οι ιθύνοντες της Μουσκρόν και οι αντίστοιχοι της Σεντ Ετιέν έφτασαν σε συμφωνία για τον δανεισμό του αριστερού οπισθοφύλακα, Αλέξανδρου Κατράνη. Ο Έλληνας διεθνής θα φοράει τα χρώματα της Μουσκρόν την επόμενη σεζόν με το κλαμπ να διατηρεί οψιόν ανανέωσης".

Επίσημο: Δανεικός στην Μουσκρόν του Πιεμπονγκσάντ ο Κατράνης
TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ