ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Επίσημο: Ανακοίνωσε την παραμονή του Κόντη η Hatta FC

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Hatta FC γνωστοποίησε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Χρήστο Κόντη για μία ακόμα αγωνιστική σεζον, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του Sport24.gr για τον Έλληνα τεχνικό.

Η παρθενική του σεζόν ως πρώτος προπονητής στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κύλησε εξαιρετικά και τώρα ήρθε η ώρα για τον Χρήστο Κόντη να δρέψει τους καρπούς των κόπων του.

Αυτό έγινε με την επέκταση της συνεργασίας του με την Hatta FC, η οποία επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του Sport24.gr, που έκανε λόγο για ανατροπή δεδομένων μετά την αρχική του ανακοίνωση για αποχώρηση από την ομάδα, ανακοινώνοντας επίσημα την ανανέωση του συμβολαίο του Έλληνα τεχνικού για τη σεζόν 2020-21.

Σύμφωνα με όσα είχε γράψει από το βράδυ του Σαββάτου το Sport24.gr "οι διοικούντες τη Hatta FC έδειξαν τεράστια θέληση να κρατήσουν τον 44χρονο τεχνικό, ανέβασαν σημαντικά την οικονομική προσφορά και εν τέλει τον έπεισαν να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία".

Σημειώνεται ότι μετά από 19 αγώνες στην UAE Gulf League, η Hatta ήταν 13η με 13 βαθμούς, αλλά το πρωτάθλημα διακόπηκε οριστικά εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Παρ' όλα αυτά, η εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν άφησε απόλυτα ευχαριστημένους τους ανθρώπους του συλλόγου και έδωσαν τα χέρια με τον Κόντη για να πορευτούν μαζί και για τη σεζόν 2020-21.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ