ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Επίσημο: Ανακοίνωσε Καρέλη η Μπρέντφορντ

Επίσημο: Ανακοίνωσε Καρέλη η Μπρέντφορντ

Η Μπρέντφορντ είναι ο νέος ποδοσφαιρικός σταθμός στην καριέρα του Νίκου Καρέλη, με τον πρώην φορ του ΠΑΟΚ να συμφωνεί για συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με την ομάδα της Championship.

Στη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας με τη φανέλα της Μπρέντφορντ θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ο Νίκος Καρέλης, με τον 27χρονο διεθνή στράικερ να συμφωνεί για την υπογραφή συμβολαίου μονοετούς διάρκειας με τις "μέλισσες" επιβεβαιώνοντας το πλήρως το χθεσινό ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ ήταν στο "Griffin Park" το περασμένο Σάββατο για να δει διά ζώσης το ματς με την Χαλ και την Πέμπτη ολοκλήρωσε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, για να έχει την πρώτη του προπόνηση με τους νέους συμπαίκτες του την Παρασκευή (223/8).

"Ο Νίκος είναι ένας παίκτης που θα μας προσφέρει λύσεις στην επίθεση. Ψάχναμε για έναν έξτρα παίκτη στις αρχές του μήνα πριν λήξει η μεταγραφική περίοδος και τώρα κάναμε μία καλή προσθήκη.

Δεν έχει παίξει πολύ ποδόσφαιρο τα τελευταία 2-3 χρόνια και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που μπορέσαμε να φέρουμε στο σύλλογό μας έναν παίκτη του επιπέδου του.

Στην αρχή της καριέρας του έδειξε τι ήταν ικανός να κάνει, όμως οι τραυματισμοί τον κράτησαν πίσω. Τώρα είναι υγιής και μπορεί να του πάρει λίγο καιρό μέχρι να είναι έτοιμος να παίξει στην Championship αλλά ξέρω ότι θα μας βοηθήσει.

Είναι ένας επιθετικός που ταιριάζει στο στιλ παιχνιδιού που θέλουμε να παίξουμε. Μπορεί να συνεργαστεί με τους παίκτες του κέντρου και να κάνει έξυπνες κούρσες με ή χωρίς τη μπάλα για να βοηθήσει στην επίθεση.

Είναι επίσης πολύ καλός στην κατοχή μπάλας και θα βοηθήσει στο πρέσινγκ. Ανυπομονώ να τον καλωσορίσω στην ομάδα", δήλωσε για την απόκτηση του Καρέλη ο τεχνικός της Μπρέντφορντ, Τόμας Φρανκ.

H ομάδα από το Μίντλσεξ αγωνίζεται στην Championship - δεύτερη τη τάξει κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος - και μετά από τρία ματς έχει συγκεντρώσει τέσσερις βαθμούς, ενώ αποκλείστηκε στο Λιγκ Καπ από την κατά δύο κατηγορίες χαμηλότερη Κέιμπριτζ.

Σημειώνεται πως η Έσμπιεργκ προσπάθησε τις τελευταίες ώρες ν' αποκτήσει τον Καρέλη, αλλά η απάντηση που έλαβε η ομάδα από τη Δανία ήταν αρνητική. Ο Καρέλης ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Εργοτέλη, πέρασε από τη Ρωσία για την Άμκαρ Περν, ενώ το 2013 τον απέκτησε ο Παναθηναϊκός.

Τον Ιανουάριο του 2016 πωλήθηκε στην Γκενκ αντί 2.500.000 ευρώ, ενώ τέτοια εποχή πέρυσι τον απέκτησε ο ΠΑΟΚ. Στους νταμπλούχους Ελλάδας, όμως, δεν πήρε πολλές ευκαιρίες, ενώ πριν από λίγες ημέρες έμεινε ελεύθερος από τη βελγική ομάδα.

Photo Credits: Επίσημη ιστοσελίδα της Μπρέντφορντ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ