ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Έπαιξε ο Νίνης επτά μήνες μετά

Έπαιξε ο Νίνης επτά μήνες μετά

Ο Σωτήρης Νίνης έκανε την επανεμφάνισή του σε επίσημο παιχνίδι επτά μήνες μετά. Το Σάββατο (19/8) αγωνίστηκε στην αναμέτρηση της Μέχελεν με την Άντβερπ.

Το Σάββατο (19/8) ο Σωτήρης Νίνης αγωνίστηκε με τη Μέχελεν στο εντός έδρας παιχνίδι με την Άντβερπ, κατά το οποίο βέβαια η ομάδα του ηττήθηκε με 1-2. Ήταν σημαντική στιγμή η συμμετοχή για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό, με δεδομένο ότι η προηγούμενη φορά που αγωνίστηκε σε επίσημο ματς ήταν στις 22 Ιανουαρίου 2017, όταν είχε παίξει κόντρα στην Βέστερλο.

Απέναντι στην Άντβερπ ο Νίνης μπήκε στο 61'. Το ματς ήταν για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Βελγίου. Ύστερα από τέσσερα ματς η Μέχελεν μετρά τρεις ισοπαλίες και μία ήττα.

Υπενθυμίζεται ότι τον προηγούμενο Ιούνιο ο Νίνης είχε κάνει μια επέμβαση στο γόνατο και τώρα δίχως να αισθάνεται την παραμικρή ενόχληση είναι σε θέση να πάρει εκ νέου παιχνίδια στα πόδια του. Και στα προηγούμενα εφετινά ματς ήταν στον πάγκο, καθώς με την έναρξη της σεζόν δεν αντιμετωπίζε πρόβλημα. Ήταν απλά απόφαση προπονητή να μην παίξει.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ