ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ενθουσιασμός στη Μελβούρνη για τον Κατσουράνη

Ενθουσιασμός στη Μελβούρνη για τον Κατσουράνη
Κατσουράνης INTIME SPORTS

Ο προπονητής της Χέιντελμπεργκ Γιουνάιτεντ, Τζορτζ Κατσάκης, τόνισε ότι η έλευση του Κώστα Κατσουράνη είναι ένα μοναδικό γεγονός για την ομάδα και την ελληνική ομογένεια.

Η ελληνική ομογένεια της Μελβούρνης "χορεύει" στο ρυθμό του Κώστα Κατσουράνη, μετά την απόφαση του 36χρονου ποδοσφαιριστή να ενισχύσει για ένα παιχνίδι την Χέιντελμπεργκ Γιουνάιτεντ. Ο διεθνής χαφ θα αγωνιστεί στα προημιτελικά του Κυπέλλου Γουέστφιλντ κόντρα στη Μέλμπουρν Σίτι, την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου.

Ο προπονητής της ομάδας, Τζορτζ Κατσάκης, δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του για το γεγονός και εξέφρασε την κοινή πεποίθηση όλων των ανθρώπων του club.

"Όλοι στην ομάδα έχουν τρελαθεί από τη χαρά τους! Κανείς δεν το πιστεύει! Ολοφάνερα, είμαι ενθουσιασμένος να έχω στη διάθεση μου έναν ποδοσφαιριστή αυτού του μεγέθους και το κυριότερο, να τον προπονήσω. Είναι απίστευτο, είμαι ενθουσιασμένος. Η Μελβούρνη έχει πολλούς Έλληνες ομογενείς και περιμένουν τη συμμετοχή του. Ξέροντας ότι εκπροσωπούμε την ελληνική κοινότητα, ελπίζαμε ότι θα λειτουργούσε σαν μαγνήτης. Ήταν σημαντικό να το πετύχουμε" ήταν τα λόγια του Κατσάκη στον τοπικό Τύπο.

Ακόμα, ο Κατσάκης μετέφερε την οπτική γωνία του Κατσουράνη: "Έχοντας υπηρετήσει για πολλά χρόνια την Εθνική ομάδα, είναι ενθουσιασμένος που βλέπει τον πατριωτισμό που μας διακρίνει στην Αυστραλία. Θέλει να τον βιώσει. Εύχομαι ότι θα συνδεθεί με την περίσταση και θα κερδίσει από αυτή".

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κατσουράνης θα παίξει στον προημιτελικό του Κυπέλλου και εφόσον προκριθεί η Χέιντελμπεργκ Γιουνάιτεντ, τότε θα εξετάσει την προοπτική να πάρει μέρος στον ημιτελικό.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ