ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Εκτός για δύο μήνες ο Καράμπελας

Εκτός για δύο μήνες ο Καράμπελας

Ο Νίκος Καράμπελας δεν θα θέλει να θυμάται την τρέχουσα σεζόν, καθώς ο μυϊκός τραυματισμός τον οποίον υπέστη τον αφήνει εκτός υποχρεώσεων της Βαγιαδολίδ, για τους επόμενους δύο μήνες.

Μόνο τις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις της Βαγιαδολίδ - στην καλύτερη των περιπτώσεων - στη Segunda Division θα προλάβει ο 31χρονος Έλληνας αριστερός μπακ, Νίκος Καράμπελας, ο οποίος θα μείνει σύμφωνα με τις ιατρικές εκτιμήσεις εκτός για τους δύο προσεχείς μήνες, λόγω μυϊκού τραυματισμού.

Ο Νίκος Καράμπελας είχε μόνο μια συμμετοχή με τη φανέλα της Λεβάντε στο πρώτο μισό της τρέχουσας σεζόν, καθώς στο δεύτερο μισό μετακινήθηκε στη Βαγιαδολίδ. Με τη φανέλα της "πουθέλα" - η οποία μετρά μετά από 29 αγωνιστικές 41 βαθμούς, ευρισκόμενη στην 11η θέση κι απέχοντας 4 βαθμούς από την 6η θέση που οδηγεί στα play-offs ανόδου - μετρά πέντε συμμετοχές.

Πρακτικά τέλος η σεζόν για τον Νίκο Καράμπελα, ο οποίος εάν δεν διαψεύσει τις ιατρικές εκτιμήσεις προς το καλύτερα, θα προλάβει τις αναμετρήσεις με Χιρόνα, Έλτσε και Μαγιόρκα.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ