ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Εκτός ευρωπαϊκής λίστας της Γαλατάσαραϊ ο Μήτρογλου

Greece's Kostas Mitroglou controls the ball during the World Cup Group H qualifying soccer match between Greece and Gibraltar at Georgios Karaskaikis stadium in Piraeus port, near Athens, on Tuesday, Oct. 10, 2017. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Greece's Kostas Mitroglou controls the ball during the World Cup Group H qualifying soccer match between Greece and Gibraltar at Georgios Karaskaikis stadium in Piraeus port, near Athens, on Tuesday, Oct. 10, 2017. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS

Η Γαλατάσαραϊ δεν θα έχει στη διάθεσή της τον Κώστα Μήτρογλου για τα ματς με την Μπενφίκα για τους "32" του Europa League, με τον Φατίχ Τερίμ να τον αφήνει εκτός ευρωπαϊκής λίστας.

Την τελευταία ημέρα των μεταγραφών του Ιανουαρίου ολοκληρώθηκε ένα σπουδαίο deal με τον Κώστα Μήτρογλου πρωταγωνιστή, καθώς έφυγε από την Μαρσέιγ μετά από 1,5 χρόνο στο "Βελοντρόμ" και μετακόμισε στη γειτονική μας Τουρκία για να φορέσει τη φανέλα της Γαλατάσαραϊ.

Το Σάββατο μαλιστα ο Έλληνας διεθνής στράικερ έκανε ντεμπούτο με την "Τσιμπόμ" όντας βασικός και παίζοντας μέχρι το 55ο λεπτό απέναντι στην Αλάνιασπορ, ωστόσο θα χρειαστεί να περιμένει καιρό για το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης.

Και αυτό γιατί ο Φατίχ Τερίμ επέλεξε τους Μαρκάκο, Λουγινταμά και Ντινιέ ως τους τρεις παίκτες που είχε το δικαίωμα να προσθέσει στη λίστα της Γαλατά για τα ευρωπαϊκά ματς με την Μπενφίκα, κάτι που σημαίνει πως ο "Μητρογκόλ" δεν θα παίξει στην Ευρώπη ακόμα και αν η ομάδα του πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Σύμφωνα πάντως με το ρεπορτάζ, οι "αετοί της Λισσαβώνας" εξακολουθούν να διατηρούν το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη και για αυτό επέλεξε η Γαλατάσαραϊ να μην τον δηλώσει στην ευρωπαϊκή της λίστα.

Photo Credits: AP Photo/Thanassis Stavrakis

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ