ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Είπε "αντίο" στη Χαρτς ο Αυλωνίτης

Είπε "αντίο" στη Χαρτς ο Αυλωνίτης
Αυλωνίτης

Ο Τάσος Αυλωνίτης αποτελεί παρελθόν από την Χαρτς, αφού γνωστοποίησε με επιστολή του το φινάλε της σύντομης παρουσίας του στην ομάδα του Εδιμβούργου και αναζητά πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Παρελθόν από τη Χαρτς αποτελεί ο Τάσος Αυλωνίτης. Ο Έλληνας αμυντικός, ο οποίος έπαιξε 11 φορές στην ομάδα του Εδιμβούργου, είχε υπογράψει συμβόλαιο ως το φινάλε της σεζόν και με επιστολή του ανακοίνωσε το "αντίο" του, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Ο 27χρονος σέντερ μπακ είναι ο τρίτος που αποχωρεί από την Χαρτς, η οποία αναμένεται να έχει έντονο καλοκαίρι, προκειμένου να καλύψει τα κενά που προκύπτουν στο έμψυχο δυναμικό της.

"Θέλω να ευχαριστήσω την Χαρτς και όλους τους φιλάθλους γι' αυτούς τους πέντε μήνες. Ήταν μια δύσκολη περίοδος για μένα να επιστρέψω μετά τον σοβαρό τραυματισμό μου και ήταν ευχαρίστησή μου να δουλέψω με αυτούς τους συμπαίκτες και με αυτό το τιμ. Σας εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον", ανέφερε ο Αυλωνίτης, ο οποίος είχε κάνει ντεμπούτο στο νικηφόρο 4-1 απέναντι στη Ρέιντζερς.

Θυμίζουμε ότι το Sport24.gr είχε ταξιδέψει στο Εδιμβούργο και είχε συνομιλήσει από κοντά με τον Τάσο Αυλωνίτη, ο οποίος αναφέρθηκε σε πάρα πολλά θέματα, μεταξύ άλλων και για την πρώην ομάδα του, τον Ολυμπιακό.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ