ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Έγινε 100ρης ο Σάμαρης

Έγινε 100ρης ο Σάμαρης

Ο Ανδρέας Σάμαρης φόρεσε στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Μπενφίκα με τη Φεϊρένσε για 100στή φορά τη φανέλα των "αετών", όπως και ο συμπαίκτης του και alter ego του Μήτρογλου στην επίθεση της ομάδας, Ζόνας.

Το 2014 άφηνε την Ελλάδα για την Πορτογαλία. Ούτε ο ίδιος θα το φανταζόταν ότι το βράδυ της 4ης Μαρτίου του 2017, στο "Estádio Marcolino de Castro" και την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Φεϊρένσε, θα φορούσε για 100ή φορά της φανέλα της Μπενφίκα.

Σημαντική διάκριση για τον 27χρονο διεθνή Έλληνα μέσο, ο οποίος κατά καιρούς έχει συνδεθεί μεταγραφικά με ομάδες της Αγγλίας και της Ρωσίας. Εκατό ματς με τη φανέλα των "αετών" της Λισαβόνας έφθασε κι ο Βραζιλιάνος επιθετικός, Ζόνας, alter ego του Κώστα Μήτρογλου στην επίθεση της πορτογαλικής ομάδας.

Βέβαια, κατά τη διάρκεια του ματς, ο Σάμαρης αναγκάστηκε να υποδυθεί και το ρόλο του... πυροσβέστη, απομακρύνοντας κάποιες φωτοβολίδες. Τα επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί της Μπενφίκα μετά το γκολ του Πίτσι, είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός φωτορεπόρτερ.

Έγινε 100ρης ο Σάμαρης
TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ