ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Δώνης: Σε καλό δρόμο οι συζητήσεις με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ

Δώνης: Σε καλό δρόμο οι συζητήσεις με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ο Γιώργος Δώνης συνεχίζει τις συζητήσεις με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Τζακ Αγγελίδη για να διαδεχθεί τον Βλάνταν Ίβιτς.

Ο Γιώργος Δώνης εδώ και καιρό έχει μπει στο στόχαστρο της Μακάμπι Τελ Αβίβ για να διαδεχθεί τον Βλάνταν Ίβιτς που δεν συνεχίζει στην ομάδα του Ισραήλ. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις και όπως αναφέρουν τα μέσα στο Ισραήλ ο Δώνης είχε την Πέμπτη συνομιλία με τον Τζακ Αγγελίδη, στέλεχος της διοίκησης της ομάδας του Τελ Αβίβ, και συνομίλησαν σε εξαιρετικό κλίμα για τη συνεργασία τους.

Όπως τονίζει βέβαια και ο τίτλος του σχετικού άρθρου ο Δώνης δεν είναι κοντά, ούτε μακριά. Βέβαια εν συνεχεία γίνεται λόγος για την κουβέντα που είχαν οι δύο πλευρές και όλα πήγαν εξαιρετικά αλλά τονίζουν πως ακόμα δεν έχουν πέσει οι υπογραφές.

Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού φιγουράρει στην κορυφή της λίστας αλλά δεν παίζει μόνος του με τον 47χρονο Ολλανδό, Άλφρεντ Σρόντερ που ήταν στον πάγκο της Χόφενχαϊμ να είναι επίσης στη λίστα και η τελική επιλογή αναμένεται να είναι ένας εκ των δύο.

Από εκεί και πέρα τα ρεπορτάζ από το Ισραήλ επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον του Ατρόμητου για τον Γιαννιώτη και το ρεπορτάζ του Sport24.gr λέγοντας πως είναι σε συζητήσεις με την ομάδα του Περιστερίου αλλά την ίδια ώρα διαψεύδουν πως έχει χαρίσει ένα μέρος των χρημάτων του για να μείνει ελεύθερος.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ