ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Δώνης: Πού ποντάρει η Μακάμπι για να καθίσει στον πάγκο με τη Ρίγα

Δώνης: Πού ποντάρει η Μακάμπι για να καθίσει στον πάγκο με τη Ρίγα

Ο Γιώργος Δώνης βρίσκεται στο Ισραήλ, αλλά υπάρχει ο κίνδυνος να μην καθίσει στον πάγκο στο παιχνίδι λόγω υγειονομικού πρωτοκόλλου. Πού ποντάρει η Μακάμπι Τελ Αβίβ για να δοθεί άδεια από το Υπουργείο Υγείας.

Ο Γιώργος Δώνης βρίσκεται στο Ισραήλ εδώ και μερικές ώρες, προκειμένου να ολοκληρώσει το τυπικό κομμάτι της συμφωνίας με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και να πιάσει άμεσα δουλειά εν όψει του α' προκριματικού γύρου του Champions League, με αντίπαλο τη Ρίγα.

Βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου που υπάρχει στη χώρα όμως, έχει προκύψει ο κίνδυνος ο 50χρονος τεχνικός να μην βρεθεί στον πάγκο της "ομάδας του λαού" για το κρίσιμο ευρωπαϊκό παιχνίδι επειδή ταξίδεψε πρόσφατα από χώρα του εξωτερικού στο Ισραήλ. Όπως αναφέρει πάντως το One, οι άνθρωποι της ομάδας κάνουν ό,τι είναι δυνατό προκειμένου να μην προκύψει πρόβλημα και ο Γιώργος Δώνης -μαζί με το επιτελείο του- να καθοδηγήσει τους παίκτες στη μονομαχία με τη Ρίγα.

Θα "πατήσουν" μάλιστα στο γεγονός το ίδιο καθεστώς ισχύει για τη λετονική ομάδα, η οποία θα πετάξει μία μέρα πριν από το παιχνίδι, θα προπονηθεί και θα δώσει το "παρών" στο γήπεδο.

Αξίζει να αναφέρουμε πως μέχρι νεωτέρας, βάσει όσων προβλέπονται από το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ, ο Γιώργος Δώνης βρίσκεται σε απομόνωση για δύο εβδομάδες, έχοντας το δικαίωμα να φεύγει από το ξενοδοχείο όπου διαμένει μόνο για την προπόνηση. Τον παραλαμβάνει από αυτό όχημα της Μακάμπι Τελ Αβίβ, τον πηγαίνει στο προπονητικό κέντρο κι εν συνεχεία τον επιστρέφει στο ξενοδοχείο.

Παρεμπιπτόντως, το μεσημέρι της Δευτέρας 10 Αυγούστου, η Μακάμπι Τελ Αβίβ έμαθε το ζευγάρι με το οποίο θα διασταυρωθεί εφόσον περάσει το εμπόδιο της Ρίγα στον α' προκριματικό γύρο. Συγκεκριμένα, σε περίπτωση πρόκρισης, οι κυανοκίτρινοι θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας μία εκ των Φλόρα Ταλίν και Σούντουβα για τον β' προκριματικό γύρο του Champions League.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ