ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Δώνης: "Oι κόποι μου ανταμείφθηκαν"

Δώνης: "Oι κόποι μου ανταμείφθηκαν"

O Tάσος Δώνης που αγωνίζεται στην Γιουβέντους μίλησε σε αθλητικό περιοδικό για την καριέρα του στην ιταλική ομάδα.

Το σπουδαίο ταλέντο της Γιουβέντους, Τάσος Δώνης μίλησε αποκλειστικά στο νέο τεύχος του Top Scorer που κυκλοφόρησε σήμερα.

Ακολουθεί απόσπασμα των δηλώσεών του:

Τι σημαίνει για σένα ότι εδώ και λίγο καιρό είσαι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στο πρωτάθλημα;

" Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και είναι πολύ σημαντικό για μένα διότι σημαίνει ότι αυτόν τον 1,5 χρόνο που αγωνίζομαι στη Γιουβέντους, δουλεύω σκληρά και δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Έτσι οι κόποι μου ανταμείφθηκαν κατά κάποιον τρόπο".

Πόσο εύκολο είναι να μείνεις προσγειωμένος μετά την έκταση που έχει πάρει το συγκεκριμένο γεγονός;

" Είναι εύκολο για μένα, γιατί ακόμα δεν έχω πετύχει τους στόχους μου οι οποίοι είναι πολύ υψηλοί. Δουλεύω καθημερινά πολύ σκληρά και δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για να φτάσω αρκετά ψηλά στο μέλλον".

Φαντάζει ρεαλιστική στο μυαλό σου η προοπτική να πάρεις ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα;

" Είναι ένα όνειρο για μένα, διότι από την πρώτη μέρα που ήρθα στη Γιουβέντους στόχος μου ήταν να αγωνιστώ στην πρώτη ομάδα. Θα είναι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για μένα που θα πρέπει να την αρπάξω και να αποδείξω ότι αξίζω να πάρω ευκαιρίες και να καθιερωθώ".

Έχεις αγγλικό διαβατήριο. Θα έκανες ποτέ το μεγάλο βήμα να παίξεις στην Εθνική Αγγλίας;

" Αυτή τη στιγμή το μόνο που με απασχολεί είναι να δουλεύω και να βελτιώνομαι καθημερινά ώστε σε λίγο καιρό να είμαι μέλος της πρώτης ομάδας. Θα ήταν μεγάλη τιμή να με καλέσει η εθνική ομάδα της Αγγλίας και θα σκεφτόμουν πολύ σοβαρά ποια εθνικότητα θα διάλεγα. Τώρα, όμως, είναι ακόμα νωρίς για να τα σκέφτομαι αυτά".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ