ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Δύο γκολ ο Γιάννου στη νίκη της Guangzhou R&F

Δύο γκολ ο Γιάννου στη νίκη της Guangzhou R&F
Γιάννου

Ο Απόστολος Γιάννου σημείωσε δύο γκολ στο πρωτάθλημα της Κίνας με την Guangzhou R&F. Μπήκε στο 74' και στο 78' και 82' κατάφερε να σκοράρει, οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη απέναντι στην Tianjin Teda. (VIDEO)

Χάρη στον Απόστολο Γιάννου η Guangzhou R&F έκαμψε την αντίσταση της Tianjin Teda την Κυριακή (29/10). Ο διεθνής Αυστραλός επιθετικός μπήκε στο 74ο λεπτό και ενώ το σκορ ήταν στο 1-1. Τέσσερα λεπτά μετά την είσοδό του έκανε το 2-1 με καρφωτή κεφαλιά από κοντά, ενώ στο 82' με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 3-2.

Το μόνο που κατάφερε η Tianjin Teda ήταν να μειώσει σε 3-2. Αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική νίκη της Guangzhou R&F στο πρωτάθλημα της Κίνας. Είναι πλέον στην 5η θέση ύστερα από 29 αγωνιστικές και τη χωρίζουν τρεις βαθμοί από την τρίτη Hebei CFFC (οι τρεις πρώτες ομάδες βγαίνουν στο Champions League Ασίας).

Για τον 27χρονο επιθετικό αυτή ήταν η 6η του συμμετοχή στην Chinese Super League και αυτά τα πρώτα του τέρματα στη διοργάνωση έπειτα από περίπου ένα χρόνο. Ο λόγος για τον οποίο έως σήμερα δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής, είναι ο Ισραηλινός συμπαίκτης του, Εράν Ζάχαβι, ο οποίος σε 29 ματς έχει 26 γκολ!

A post shared by Apostolis Giannou (@giannou99) on

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ