ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Δημήτρης Γραμμόζης: Υποψήφιος για τον πάγκο του Αμβούργου

Ο Δημήτρης Γραμμόζης
Ο Δημήτρης Γραμμόζης YOUTUBE

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Hamburger Morgenpost", ο Δημήτρης Γραμμόζης είναι μεταξύ των βασικών υποψηφίων για να διαδεχθούν τον Ντίτερ Χέκινγκ στην τεχνική ηγεσία του Αμβούργου.

Το Αμβούργο κινδυνεύει να παραμείνει για δεύτερη σερί χρονιά στη Zweiteliga, αφού βρίσκεται στην 4η θέση ένα βαθμό πίσω από τη Χάιντενχαϊμ με μία αγωνιστική να απομένει για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Αν, τελικά, η ιστορική γερμανική ομάδα δεν καταφέρει να πανηγυρίσει την άνοδο, τότε θεωρείται δεδομένο πως ο Ντίτερ Χέκινγκ θα αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ της εφημερίδας " Hamburger Morgenpost", μεταξύ των βασικών υποψηφίων για να αντικαταστήσουν τον Γερμανό τεχνικό είναι ο Δημήτρης Γραμμόζης. Ο 41χρονος Έλληνας ομογενής έχει πραγματοποιήσει μία εξαιρετική σεζόν με την Ντάρμστατ, την οποία έχει στην 5η θέση της Zweiteliga.

Παρά την εξαιρετική πορεία, το συμβόλαιό του δεν πρόκειται να ανανεωθεί και είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γραμμόζης έχει περάσει για δύο χρόνια από το Αμβούργο ως ποδοσφαιριστής και συγκεκριμένα από το 1998 έως το 2000.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ