ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη, τεσσάρα στην Nykopings η Akropolis

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη, τεσσάρα στην Nykopings η Akropolis
KJELLESVENSSON

Η Akropolis συνέχισε νικηφόρα και στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής Σουηδίας επικρατώντας με 4-1 της Nykopings αποδίδοντας σπουδαίο ποδόσφαιρο. Βασικοί Σταυροθανασόπουλος, Γκέζος, έπαιξε και ο Γιάντσης.

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη και μάλιστα με εντυπωσιακό σκορ, 4-1 για την Akropolis επί της Nykopings που συνοδεύτηκε από εντυπωσιακό ποδόσφαιρο από την ομάδα του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου και το τρίτο συνεχόμενο γκολ του Κώστα Σταυροθανασόπουλου.

Η Akropolis βρέθηκε πίσω στο σκορ με την έναρξη του αγώνα αλλά στη συνέχεια ήταν καταιγιστική και έφτασε έτσι στην τρίτη νίκη σε 4 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Σουηδίας και μάλιστα η ομάδα του Παναγόπουλου αναρριχήθηκε στις πρώτες της βαθμολογίας.

Σε ότι έχει να κάνει με τους Έλληνες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Akropolis στο παιχνίδι της Κυριακής έπαιξαν και οι τρεις. Οι Γκέζος, Σταυροθανασόπουλος βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα και έπαιξαν σε όλο το 90λεπτο ενώ το ντεμπούτο του τη φετινή σεζόν πραγματοποίησε ο Γιάντσης που πέρασαν σαν αλλαγή στην αναμέτρηση.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο 4' με τον Bjork αλλά η Akropolis πήρε τα ηνία του αγώνα και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 9' με τον Σταυροθανασόπουλο ο οποίος έκανε το 1-1 πετυχαίνοντας το τρίτο του γκολ στα τρία ματς που έχει αγωνιστεί.

Το 1-1 παρέμεινε στο πρώτο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο 45λεπτο οι γηπεδούχοι ήταν καθολικοί και πέτυχαν τρία τέρματα. Αρχικά στο 49' έγινε το 2-1 με τον Rajamohan και το 3-1 ήρθε στο 65' με τον Lindqvist ενώ το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 70' και πάλι ο Rajamohan.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ